Yhteisen hyvän alusta -työpaja 10/10
Ilmoittaudu tällä lomakkeella Varkaudessa 8.9.2020 klo 9.30-16.00 järjestettävään Yhteisen hyvän alusta -työpaan. Viimeisen työpajan teemana on Yhteiskuntavastuullisten sote- ja työllisyyspalveluiden tulevaisuus.

Yhdistyksille, järjestöille, säätiöille ja osuuskunnille sekä järjestöjen omistamille yrityksille työpajat ovat maksuttomia. Yhdestä organisaatiosta voi osallistua useampikin osallistuja.

Tulevaisuuden sote tarvitsee järjestöjä. Arvo- ja asiakaslähtöisellä toiminnallaan järjestöt ovat lunastaneet paikkansa sosiaali- ja terveysalan asiantuntevina ja osaavina toimijoina. Järjestöjen palvelutuotanto tarvitsee puolestapuhujaa, mutta sitäkin tärkeämpiä ovat konkreettiset palvelut. Socialan tarkoituksena on yhteiskuntavastuullisten järjestötoimijoiden yhteistyöverkoston rakentaminen. Yhteistyö mahdollistaa sen, että järjestöillä on jatkossakin kykyä investoida ja innovoida.

Socialan muotoilema Yhteisen hyvän alusta on enemmän, kuin innovatiivinen digitaalinen alusta. Olemme rakentaneet yhdessä järjestöjen kanssa yhteistyötä sekä palvelutuotantoa vahvistavan toimintamallin. Yhteisen hyvän alustalla autamme järjestöjä kokoamaan systemaattisesti ja yhteismitallisesti sekä palvelunsa että osaamisensa, hyödynnettäviksi osana uusia asiakaslähtöisiä palvelupolkuja.

Email address *
Etunimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Organisaatio *
Your answer
Puhelinnumero
Your answer
Osoite
Your answer
Asema organisaatiossa
Your answer
Toiveita ja odotuksia järjestäjälle
Your answer
Mahdolliset erityisruokavaliot
Your answer
Tietosuoja
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Alustapalvelu Sociala Oy. Report Abuse