Vurnikov fotografski natečaj 2020
VSEM, KI IMATE RADI DOBRO FOTOGRAFIJO!

Center arhitekture Slovenije, Krajevna skupnost Radovljica in Fotografsko društvo Radovljica vas vabijo k sodelovanju na natečaju za fotografijo detajlov, povezanih z življenjem in delom arhitekta Ivana Vurnika in njegove žene, slikarke in oblikovalke, Helene Kottler Vurnik. Na natečaju lahko sodelujejo tako ljubiteljski kot poklicni fotografi, razen člani žirije, člani organizacijskega odbora natečaja in njihovi družinski člani. Na natečaju lahko vsakdo sodeluje z največ tremi (3) fotografijami.

KAKO SODELOVATI?

Na natečaj se prijavite preko spletne prijavnice na povezavi na www.centerarhitekture.org. Predlagane fotografije v JPG-formatu v ločenih datotekah pošljite do ponedeljka, 11. maja 2020 do 19. ure, na info@centerarhitekture.org.

Fotografije morajo biti v razmerju 2:3 ali 3:4, ležeče ali pokončne. Daljša stranica fotografije ne sme presegati 6000 slikovnih pik. Posamezna fotografija je lahko velika največ 5 MB. Fotografije morajo biti poimenovane po vzorcu: priimek_ime_01, priimek_ime_02, priimek_ime_03.

Fotografije morajo na avtorjev osebni način predstaviti detajle, povezane z življenjem in delom arhitekta Vurnika in/ali njegove žene, slikarke in oblikovalke, Helene Kottler Vurnik. Predmet natečaja niso fotografije objektov/predmetov/krajine, ampak njihovih detajlov.

KATEGORIJE:
_osnovnošolci
_srednješolci
_odrasli

ROK ZA ODDAJO:
_rok za oddajo: ponedeljek, 11. maj 2020, do 19. ure

REZULTATI:
_nagrajenci natečaja bodo razglašeni na otvoritvi razstave izbranih fotografij v avli Radovljiške graščine, v ponedeljek, 1. junija 2020, ob 19.30

NAGRADE:
_v kategoriji osnovnošolci in srednješolci bosta prvonagrajena po lastnem izboru iz kolekcije Darilo slovenske arhitekture: Ivan Vurnik in Helena Kottler Vurnik, izbrala darila v vrednosti 50 eur

_prvonagrajeni v kategoriji odrasli prejme darilni bon za dve osebi za Vurnikovo pot 2020

ŽIRIJA:
_Miran Kambič, arhitekt in fotograf
_Jasim Suljanović, Fotografsko društvo Radovljica
_Vesna Kamin Kajfež, Center arhitekture Slovenije

Fotografije bo žirija ocenjevala v vsaki kategoriji posebej. Pri ocenjevanju bo upoštevala tematsko ustreznost, izvirnost, sporočilnost, kakovost, vizualno in estetsko vrednost. Odločitve žirije so dokončne.

RAZSTAVA:
_izbrana dela bodo od 1. do 30. junija 2020 razstavljena v avli Radovljiške graščine

Dodatne informacije na: info@centerarhitekture.org.
Ime in priimek *
Your answer
Starost *
Your answer
E-naslov *
Your answer
Telefonska številka *
Your answer
Izbrana kategorija na natečaju *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy