Aanmelden trainingsdag
Heb jij passie voor camerawerk, editing/montage en/of visagie of ben jij een goede gastvrouw/gastheer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Werk jij al in deze business, maar wil je meer uitdaging of verdieping? Wil je je netwerk uitbreiden? Of ben je een jong talent en sta je aan het begin van je carrière?

Family7 houdt een trainingsdag en jij bent daar van harte welkom! We trainen je dan een dag lang in het camera- of montagewerk of leren je de basis van visagie en het ontdekken van de kracht van een goede gastvrouw/heer. Als gastvrouw/heer kun je dan bij ons aan de slag, en ben je er verantwoordelijk voor dat onze gasten zich thuis voelen bij Family7.

Met deze trainingsdag vergroot je je eigen netwerk en kom je in contact met anderen uit het vakgebied. En wie weet levert het jou nieuwe contacten op of mooie opdrachten bij Family7 of ergens anders! Aanmelden vanaf 17 jaar. Inschrijven kan via het onderstaande aanmeldformulier. Naar aanleiding van het aantal inschrijvingen bekijken we hoeveel trainingsdagen er komen.

Bij Family7 wordt ontzettend veel zelf gedaan: decors bouwen, facilitaire werkzaamheden, klussen. Daarom zijn we ook op zoek naar creatieve vrijwilligers, goede klussers en schoonmakers die ons helpen bij al het werk.
Wil je meer informatie? Mail dan naar: trainingsdag@family7.nl

Email address *
Naam *
Your answer
E-mail *
Your answer
Leeftijd *
Functie *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.