Registre de SOS PENEDÈS
Com possiblement sabeu el proper 22 de juliol es farà la presentació de l´avantprojecte del Pla Territorial Provisional del Penedès i sembla que serà virtual. No cal que us expliqui la importància de participar en tots els debats públics que es celebrin al respecte i que és una oportunitat única per evitar que l´Administració faci el que ha fet fins ara i malmeti definitivament el nostre territori. Suposem que hi haurà unes 300 places i no sabem com funcionarà la inscripció a la sala virtual. No sabem si ens acceptaran com a plataforma o si ens haurem d´inscriure a títol individual
En definitiva volem anar preparant el terreny pels propers mesos, on la opinió ciutadana haurà de ser molt més que un formalisme i haurem de fer sentir la nostra veu, creiem que no ens ho posaran fàcil, serem tossudament persistents.
Per tot això necessitem saber qui és SOS PENEDÈS. Us preguem que, en no haver quotes ni afiliacions de cap tipus, si us sentiu SOS PENEDÈS, si esteu preocupats pel rumb que està prenent tot plegat en allò relatiu a la vegueria, ompliu aquest formulari per saber quan parlem com a col.lectiu a qui estem representant.
Nom i Cognoms *
Telèfon de contacte *
Email de contacte *
Municipi de residència *
Si pertanys a alguna associació/organització de caràcter reivindicatiu, especifica quina/es
Moltes gràcies per participar
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.