Studio Korppikelan jäsenlistalle ilmoittautuminen
Studio Korppikela ry on oululainen voittoa tavoittelematon elokuvaryhmä, joka toimii myös kirjallisuus- ja populaarikulttuuritapahtuma Kummaconin sekä erilaisten pienempien tapahtumien järjestäjänä. Lisätietoa toiminnasta löydätte sivuiltamme www.studiokorppikela.com.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa Studio Korppikelan tuotannoissa (Pelielokuva (2021), Fandomelokuva (2017), Fandom Squad (2018), lyhytelokuvat jne.) tai tapahtumissa (Kummacon, Kumma Klubi jne.) mukana ollut tai toiminnasta kiinnostunut. Jäsenyys on maksutonta ja ilmoittautuminen tapahtuu kerran. Jäsenet saavat korkeintaan kerran kuukaudessa sähköpostiinsa kuukausikirjeen ajankohtaisesta toiminnasta, kutsut yhteisiin tapahtumiin sekä kokouksiin että vuosittaisiin pikkujouluihin. Jäsenet ovat oikeutettuja myös mahdollisiin tuleviin etuuksiin tai alennuksiin, joita yhteistyötahojen kanssa voidaan järjestää. Ilmoittautumisen jälkeen hallitus hyväksyy tehdyt hakemukset seuraavassa kokouksessa.

Yhdistys kuuluu OYY:n harrastejärjestöihin. Toiminta on avointa kaikille.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nimesi *
Sähköpostisi *
Puhelinnumerosi *
Osoitteesi *
Syntymävuotesi *
Oletko OYY:n jäsen? *
Terveisiä, toiveita, ehdotuksia yhdistykselle?
Tietosuojakäytäntö
Tämän kyselyn vastauksia käytetään vain yhdistyksen jäsenille viestimiseen. Kyselyn vastauksia ei luovuteta tai myydä kolmansille osapuolille.

Kyselyn kerää Studio Korppikela ry, joka käyttää kyselyiden toteuttamiseen Google Forms palvelua. Vastaamalla kyselyyn suostut Googlen omiin tietosuojakäytäntöihin. Tutustu Googlen tietosuojakäytäntöön sivulla https://policies.google.com/privacy?hl=fi
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy