9 Academy - Сезон 6 - формуляр за регистрация
Кога и как бе създадена 9 Аcademy?

Началото поставихме през януари 2014, когато група ентусиасти с различен опит и експертиза заедно решиха да създадат среда, в която бизнесът среща хора, търсещи професионално развитие, знания в различни сфери, съмишленици, с които да работят по общи идеи и място, където могат да излязат от зоната си на комфорт, за да разберат до къде стигат възможностите им.

През 2014 г. бе учредена и Фондация “Девет”, която бе естественото продължение за устойчиво развитие на Академията, а и “шапката”, под която намериха своя дом и други уникални инициативи като: “Деветте игри на бизнес успеха”, “Библиотеката на 9 Аcademy”, "Lessons Learned".

След 5 успешни сезона и преминали през нея над 250 търсещи развитие и среда да разгърнат потенциала си “академици”, Сезон 6 е вече по-скоро задължителен и никой не ни пита дали ще го има, а кога ще стартира.

Какво е 9 Academy?

9 Academy е бизнес академия, в която експерти и опитни специалисти от бизнес сектора споделят своите знания, умения и опит с 50 мотивирани и целеустремени участници, чрез интерактивни методи на преподаване и преживявания, които остават за цял живот.

Това, с което е различна 9 Аcademy, e, че в центъра на обучителния процес ние поставяме участниците. Всички модули, обучения, обучители и допълнителни активности са съобразени с нуждите на групата, както и с това до колко релевантни са те спрямо обучителните цели, които всеки един от тях си е поставил.

Програмата на Академията е изготвена така, че всеки преминал през нея да е:
- натрупал знания в съответните модули;
- придобил умения в различни области от бизнеса;
- имал възможност на практика да приложи придобитите знания и умения в подкрепяща и съпричастна среда;

Какви са целите на 9 Academy?
- да представи и обясни как функционира една бизнес организация и каква е основната функция на всеки един отдел в нея;
- да даде базови знания и умения в областите маркетинг, финанси, счетоводство, човешки ресурси, продажби, право, ПР, граждански сектор, дигитални технологии и предприемачество, които да спомогнат за успешна личностна и професионална реализация на участниците;
- да даде знания и основни умения в различни бизнес направления как се стартира бизнес проект, как се развива и управлява;
- да създаде общност от професионалисти, които споделят помежду си добри практики, идеи, личен и професионален опит.

Колко време ще ти отнема?
9 Аcademy ще започне на 10 ноември 2018 и ще приключи в края на април 2019. Това прави почти 6 месеца. Планирали сме предимно по 2 обучения всяка седмицата с начален час 19:00 ч. Ангажиран(а) ще бъдеш и в 2 от съботите на всеки месец. По-дълги почивки очаквай около Коледните и Великденските празници. Финалният график и локации на лекциите ще получиш преди началото на самата Академия.

Колко ще струва?
Таксата за участие в 9 Аcademy - Сезон 6, ако бъдеш одобрен, е в размер на 450 (четиристотин и петдесет) лв. Тя покрива: материали, които ще ползваме, администрация и организация на специалните събития, които са също част от програмата.

В сезон 6 на 9 Academy ще раздадем 10 стипендии от по 50 % от таксата за участие и 2 стипендии от по 80% от таксата за участие. Повече за условията и критериите да си сред един от стипендиантите, ще ти дадем по време на интервюто, което е втора стъпка от процеса по подбор в Академията.

Таксата може да заплатиш както наведнъж преди започване на Академията, така и на две равни части: една преди началото на Академията и една след края на втория модул от Академията (през декември 2018).

Какво да очакваш?
Освен изброените вече неща и това, което си разбрал от прочетеното в сайта, може да очакваш и:
- да придобиеш и развиеш практически знания и умения в различни бизнес сфери;
- обучители, които говорят от позицията на хора, които работят това, за което разказват, чрез примери, добри практики, съвети и много интересни истории;
- специален модул, насочен към личностното ти развитие, целеполагане и развиване на конкретни компетенции;
- много нови интересни хора, които ще срещнеш и с които ще имаш възможност да работиш, опознаеш и преоткриеш като твои колеги, съекипници и приятели;
- информация и покани за специални допълнителни събития, предоставени от наши партньори и спонсори;
- възможност да станеш част от Алумни Клуба на Академията, след успешно завършване на Академията;
- и още много, много възможности, истории, преживявания и спомени, които ще направят ежедневието ти интересно, динамично и незабравимо :).

Какво ще се очаква от теб?
За да сме сигурни, че преживяването 9 Academy ще е достатъчно полезно и силно за теб, имаме очаквания и към теб като участник. Бихме се радвали ти да ни покажеш:
- постоянство и отговорност към поетите ангажименти;
- лоялност и коректност спрямо останалите участници, обучители и екипа на Академията;
- проактивност и използване на всяка една възможност, която стои пред теб;
- работа в екип и забавление.

9 Academy се случва от доброволци, част от Фондация "ДЕВЕТ". Събраните от тази форма лични данни, ще бъдат използвани само за целите на Сезон 6 и няма да бъдат предоставяни на трети страни, без изрично съгласие, поискано от собственика им.

Email address *
Име и фамилия *
Your answer
Дата на раждане *
дата/месец/година
Your answer
Телефонен номер: *
Your answer
Имейл адрес *
Your answer
С какво се занимаваш в момента? *
Required
Твоите хобита и интереси са: *
Your answer
Наясно ли си с това колко време ще ти отнема Академията в периода ноември 2018 - април 2019: *
2 вечерни лекции през седмицата (от 19:00 до 22:00 ч.) и 2 съботи от всеки месец. Предвидени са почивки както по повод Коледните и новогодишни празници, така и Великденските!
Стипендия в размер на 50% и 80% от таксата за участие в сезон 6 на Академията.
В сезон 6 ще раздадем 10 стипендии в размер на 50 % и 2 стипендии в размер на 80% от таксата за участие в Академията. Заявеният от теб интерес да получиш такава не намалява шансовете ти да станеш един от останалите 40 участници. Повече информация за стипендиите ще ти дадем по време на интервюто, което е втора стъпка в процеса по подбор.
Искаш ли да кандидатстваш за една от 12 стипендии от таксата за участие? *
Как би предпочел да платиш таксата си: *
Откъде разбра за 9 Аcademy? *
Your answer
Защо искаш да станеш част от 9 Academy? *
Your answer
Защо смяташ, че си подходящ участник в 9 Academy? *
Your answer
Какво искаш да си вземеш от 9 Academy? *
Your answer
Какво си готов да дадеш на 9 Academy? *
Your answer
Кое според теб е най-голямото ти постижение до този момент? Защо смяташ така? *
Your answer
Разкажи ни за трудна ситуация, в която си попадал и не си знаел как да реагираш и/или какво да направиш? Какво се случи? Как се развиха нещата? *
Your answer
Разкажи ни за ситуация, в която въпреки трудности, нередности и предизвикателства, си успял да завършиш свой проект/ инициатива/ дейност? *
Your answer
Дай ни пример за ситуация, в която си имал ясно заложени цели и резултатите са надминали твоите или нечии други очаквания? *
Your answer
Имаш ли идея, която би искал да реализраш в рамките на Академията? Разкажи ни повече за нея (каква е идеята, как се роди, какво ти липсва, за да я реализираш)? *
Your answer
Кое според теб в работата ти (или в това, с което се занимаваш) не зависи от теб, а от някой друг? *
Your answer
Ако има нещо, което не те попитахме, а искаш да споделиш с нас, тук може да го направиш?
Your answer
Ако имаш LinkedIn профил, ще се радваме да го споделиш с нас тук :).
Your answer
Искаш ли да ти изпращаме информация за други наши инициативи и събития на посочения от теб имейл по-горе. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.