Număr persoane contract ROSAL
Asociatia de Proprietari Amfiteatru Residence
CUI: 32477785
Cont: RO80BUCU1221215212093RON
Banca: ALPHA BANK ROMANIA
Adresa: Str. Cararuia, nr. 33 - 35, Bloc Amfiteatru Residence, sc. A, Sectorul 4, Bucuresti, 041248
Email *
ÎN ATENȚIA TUTUROR PROPRIETARILOR
Odată cu schimbarea contractului pentru prestarea serviciilor de salubritate, Asociația de Proprietari ”Amfiteatru Residence” trebuie să comunice furnizorului ROSAL numărul total de persoane ce locuiesc în condominiu. Prin urmare toți proprietarii de apartament sunt rugați să comunice prin formular sau pe adresa de e-mail a asociației: apamfiteatruresidence@gmail.com, până la data de 15.02.2021, numărul de persoane ce locuiesc în prezent în apartamentul deținut.

În conformitate cu legea 196/2018 cu privire la înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari și administrarea condominiilor, articolul 30 alineatul 1, obligativitatea și prin urmare responsabilitatea notificării președintelui de asociație cu privire la orice schimbare intervenită în structura și numărul persoanelor ce locuiesc în apartament revine fiecărui proprietar.

Totodată Asociația de Proprietari amintește faptul că în conformitate cu Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români, republicată în Monitorul Oficial cu nr. 719/2011, articolul 94 litera c, responsabilul cărții de imobil poate solicita Poliției verificarea datelor cu privire la structura și numărul persoanelor ce locuiesc într-un apartament din condominiu.


Politica privind confidentialitatea -> http://www.amfiteatruresidence.ro/politica-privind-confiden%C8%9Bialitatea.html


Contract ROSAL -> https://rosal.ro/docs/Contract_Rosal_casnic_Asociatie_11ian.pdf
Nume si Prenume *
Telefon *
Apartament *
Numar persoane *
Subsemnatul, cunoscand prevederile legale cu privire la activitatea Asociatiei de Proprietari si a celor din Codul Penal cu privire la falsul in declaratii, declar ca informatiile puse la dispozitie prin acest formular, sunt conforme cu realitatea .In cazul modificarilor acestora, ma oblig ca in termenul legal sa actualizez prezenta declaratie data pe propria raspundere printr-o noua declaratie pe care sa o comunic conducerii asociatiei. Sunt de acord in mod expres si neechivoc ca datele personale obtinute in urma inregistrarii sa fie procesate si folosite de catre Asociatia de Proprietari Amfiteatru Residence exclusiv pentru evidenta numarului de locatari ai asociatiei. Sunt de acord cu politica de confidentialitate Google Forms de aici: https://policies.google.com/terms *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy