Workshop aanmelden
Deze lente lanceren wij een volledig vernieuwd platform! Ons doel is het om zoveel mogelijk verschillende workshops aan te bieden en daarmee samen met jou & alle andere aanbieders dé marktleider van de Benelux te worden.

Bied jij een leuke, leerzame of bijzondere workshop aan op locatie of virtueel? Meld je dan nu aan via het onderstaande formulier. Vul alle velden zo volledig mogelijk in en houd er rekening mee dat door het duidelijk maken van wat jij aanbiedt, de kans groter is dat je meer boekingen op jouw activiteit(en) krijgt.

Onder de eerste 75 aanmeldingen verloten wij een paar Apple AirPods, dus schrijf je snel in. Nadat wij de aanmelding ontvangen hebben zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.
Jouw naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Website
Welke workshop(s) bied je aan? *
Wat is de tijdsduur van jouw workshop(s)? *
Stel jezelf voor en vertel ons meer over jouw ervaring als workshop aanbieder (deze tekst zullen wij gebruiken als beschrijving op de website) *
Onder welke categorie/categorieën valt jouw workshop? *
Required
Bij welke gelegenheden past jouw workshop? *
Required
Bied je een workshop aan op locatie of kan deze ook virtueel plaatsvinden? *
Required
Wat zijn de kosten voor de workshop per deelnemer? *
Voor workshops op locatie; is er een minimum en maximum aantal deelnemers voor de workshop? *
Is jouw workshop geschikt voor de particuliere of zakelijke markt? *
Required
Indien de workshop op locatie plaatsvindt, is deze dan geschikt voor indoor en/of outdoor? *
Required
Wat is er inbegrepen bij jouw workshop? *
Graag ontvangen wij enkele hoge resolutie foto's via WeTransfer (www.wetransfer.com). Zou je de WeTransfer download link in dit veld kunnen plakken?
Je kunt hier links toevoegen van video's op YouTube of Vimeo
Wil je verder nog iets aan ons kwijt?
Ja, ik heb de privacyverklaring (URL toevoegen) en algemene voorwaarden (URL toevoegen) gelezen en ga akkoord. Workshop.nl heeft toestemming om al het beeldmateriaal (foto's en/of video's) rechtenvrij te gebruiken voor hun platform en gerelateerde promotiedoeleinden. Alle verstrekte informatie is correct, nauwkeurig, actueel en volledig. *
Required
Klik op de button 'Verzenden' om de aanmelding te versturen
Help ons door de link (http://bit.ly/workshop-formulier) door te sturen naar jouw collega workshop aanbieders, want samen zorgen wij ervoor dat we het grootste en meest gevarieerde platform van de Benelux worden!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Workshop Benelux. Report Abuse