Работилница МСП Инструмент - Фаза 1
Преку пополнување на овој формулар станувате потенцијален учесник на работилницата „МСП Инструмент - Фаза 1“ која ќе се одржи од 21 до 23 ноември во Хотел Тино Свети Стефан (Охрид).
На работилницата може да учествува само еден претставник од компанијата.
Право на учество имаат компании кои имаат минимум развиен функционален прототип од своето решение.
Учеството не се наплаќа.
Име и презиме *
Your answer
Е-мејл *
Your answer
Телефон *
Your answer
Име на компанија *
Your answer
Година на основање *
Your answer
Веб страна
Your answer
Број на вработени *
Дали поседувате функционален прототип од Вашето решение *
Краток опис на Вашето решение *
Your answer
Линк од Вашето решение (опционално)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service