TOCATS PEL SWING
SERVEI DE TAXIS
Ompliu aquest formulari i us inclourem a la nostra llista de taxis. A principis de trimestre ens posarem en contacte amb vosaltres per dir-vos on us necessitem.
Si encara no sabeu exactament els vostres horaris o disponibilitat per al curs vinent, anoteu-ho a l'apartat d'observacions.
Nom i Cognoms *
Mail *
Telèfon *
Disponibilitat de dies
Lloc
Altres comentaris
Protecció de dades
Segons el previst a la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, i d'acord amb l'article 5 de la LOPD 15/1999 (Llei Orgànica en Protecció de Dades) del 13 de desembre, li informo que el seu correu electrònic s'ha incorporat a un fitxer automatitzat, el responsable del qual és l'Escola Tocatspelswing. Les vostres dades es tractaran amb l'única finalitat exclusiva d'enviar-li informació relacionada amb el ball i més concretament amb el swing i lindy hop. Igualment li informo que les seves dades no són, ni seran, en cap cas subministrades a tercers. En qualsevol cas podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant una comunicació escrita, adreçada a: tocatspelswing@gmail.com.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy