Înscriere pentru asistenţă în desfăşurarea disciplinei opţionale "De-a arhitectura MINI" Educaţie pentru arhitectură şi mediu construit, clasa I sau a II-a, anul şcolar 2020-2021
*****IMPORTANT: Acest formular va fi parte integrantă a Acordului de Parteneriat cu Unitatea de Învăţământ *****

Înscrierile pentru asistenţa Asociaţiei De-a Arhitectura se fac doar de către profesorul clasei (titular pentru anul şcolar 2020-2021), cu acordul conducerii unităţii de învăţământ şi implicit al părinţilor elevilor. Pe parcursul înscrierii vi se va cere să confirmaţi acest lucru.
Înainte de completarea formularului de înscriere, vă rugăm să consultaţi informaţiile despre acest curs (disponibile aici: http://www.de-a-arhitectura.ro/inscrieri/inscrieri-pentru-cursul-de-a-arhitectura-mini/) şi Acordul de Parteneriat cu Unitatea de Învăţământ. Înscrierea presupune acceptarea acestuia de către unitatea de învăţământ şi de către profesorul clasei.

De reținut:
Deși ne dorim foarte mult ca elevii să beneficieze permanent de experiența unui profesionist al domeniului și depunem eforturi pentru atragerea acestor voluntari, vă încurajăm să considerați sprijinul acestuia mai degrabă ca un supliment, nu ca o regulă.
În cazul confirmării asistenței noastre (cu sau fără sprijinul unui voluntar), participarea la ambele activități de pregătire prealabilă este obligatorie, atât parcurgerea modulului online de formare cca 30 ore (mai-iulie 2020), cât și participarea la întâlnirea locală pentru clarificări, aplicație practică şi schimb de experienţe (o zi în perioada august - 15 septembrie 2020). Detalii aici: http://www.de-a-arhitectura.ro/formare-2/

Protecţia Datelor Personale:
Tratăm datele personale pe care ni le furnizaţi cu respect, conform politicii de utilizare a datelor personale ce poate fi consultată aici: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679
Pentru a afla mai multe despre Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a Asociaţiei De-a Arhitectura citiţi materialul de aici: http://www.de-a-arhitectura.ro/wp/wp-content/uploads/2018/05/Politic%C4%83-de-prelucrare-date_mai-2018.pdf

Datele solicitate se referă la anul şcolar viitor, 2020-2021.
Coordonator general: arh. Ioana Anghel-Rizea (inscrieri@de-a-arhitectura.ro)
Nume şi Prenume personal didactic al clasei înscrise *
Notă: Înscrierile pentru asistenţa Asociaţiei De-a Arhitectura se fac doar de către profesorul clasei (titular pentru anul şcolar 2020-2021) În cazul în care sunt doi profesori ai clasei (de ex. pt. sistemul step-by-step), se trec ambele nume, cu virgulă între ele.
Adresa de e-mail a profesorului clasei *
O singură adresă de email pentru o clasă înscrisă, adresa pe care o folosiţi frecvent. Confirmarea înscrierii va fi trimisă automat pe adresa dvs. de e-mail, vă rugăm să verificaţi şi folderul SPAM!
Numărul de telefon al profesorului clasei *
Vă rugăm să ne lăsaţi un număr de telefon, pentru a vă contacta, în caz de nevoie.
Profesor titular *
Înscrierile pentru asistenţa Asociaţiei De-a Arhitectura se fac doar de către profesorul clasei (titular pentru anul şcolar 2020-2021).
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy