Quality Hotel Cup 2019
Quality cup i Vänersborg spelas under flera helger och vi har chansen att vara med med Trollhättedomare under 3 helger. Vi kommer vara i Vargön och på Bergtäkten (TIF) (man kan inte själv välja var - det beror på vilka matcher man dömer)

Under Quality cup dömer man alltid 3 domare ihop. 1 huvuddomare och 2 assisterande. Alla får chansen att prova på att vara både huvuddomare och assisterande. Vill man bara vara assisterande så finns det möjlighet att välja det.
Domare från domarklubben kommer och hjälper till och utbildar i flertalet av matcher.

Här finns alltså chans för dig som inte har dömt 9-manna tidigare att testa på detta. Givetvis får du en genomgång av 9/11-regler och hur det funkar med assisterande - så alla är förberedda.

Matcherna är 2 x 25 min. Givetvis utgår arvode för matcherna (i skrivande stund var arvodet inte spikat). Samma arvode för domare som för assisterande.

P/F12 - 9 mot 9 (födda -07)
P/F13 9 mot 9 (födda -06)
P/F14 11 mot 11 (födda -05)

Matcherna spelas fredag, lördag och söndag under 3 helger.

Fyll i formuläret vilka dagar DU kan och vill vara med. När alla har svarat och jag har gått igenom allt, får du en bekräftelse på vilka dagar och tider du ska döma.
OBS 1 !! Se till att du verkligen kan de datumen du svarar ja till, för det går inte att stuva om i schemat hur mycket som helst.
OBS 2 !! Man kanske inte får döma ALLA de datum man skriver att man kan. Ni behöver inte vara oroliga för att ni ska döma hela dagarna - bara för att ni säger att ni kan de dagarna.

Hör av er till mig om ni har frågor


PernillaEmail address *
Namn *
Mobilnummer (ditt mobilnummer) *
Jag vill vara med och döma Quality cup P/F12 9 mot 9 (27-29 sept)
Jag vill vara med och döma Quality cup P/F13 9 mot 9 (4-6 okt)
Jag vill vara med och döma Quality cup P/F14 11 mot 11 (11-13 okt)
Övrigt
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy