Inscripció a la presentació de la nova guia gastronòmica del Rebost del Bages “Els tomàquets del Bages a la cuina”

QUAN: Dilluns, 26 de febrer de 2018 de 9.30 a 11h
ON: Fundació Alícia, Món San Benet (veure al mapa https://goo.gl/maps/jdrqL2At8Bk)

Us convidem a la presentació de la nova guia gastronòmica del Rebost del Bages “Els tomàquets del Bages a la cuina” el proper 26 de febrer a les 9.30h a les instal·lacions de la Fundació Alícia a Món Sant Benet. De la mà dels experts de la Fundació Alícia, la jornada s’adreça a restauradors, xefs, productors i altres professionals del sector de la gastronomia interessats en conèixer els productes del Rebost del Bages, les varietats locals de tomàquet de la nostra comarca i les seves aplicacions culinàries.

Tal i com recull la nova guia que presentarem el dia 26 de febrer, a la nostra comarca, el terrer és generós i per això es diu que el Bages és terra d’horta. Amb el pas dels segles, les verdures i hortalisses han anat conformant una cuina rica, variada i plena de color. Tenim esplèndides cols a l’hivern i delicades albergínies blanques a l’estiu. Som una terra rica en vins de prestigi de varietats autòctones i olis d’oliva verge extra d’allò més singulars. Però el més esperat sens dubte i l’alegria de cada estiu és la nostra joia més preuada: el tomàquet.

PROGRAMA:
- Podeu descarregar el programa detallat de la jornada aquí https://goo.gl/jczFoD

ORGANITZA:
- Rebost del Bages
- Consell Comarcal del Bages

COL·LABORA:
- Fundació Alícia
- Diputació de Barcelona (Xarxa Productes de la Terra)

Cognoms: *
Your answer
Nom: *
Your answer
Entitat o empresa: *
Your answer
Municipi *
Your answer
Càrrec *
Your answer
Correu electrònic: *
Your answer
D'acord amb el que estableix l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les dades personals subministrades per vostè, s'incorporaran en un fitxer d’“Usuaris de Serveis”, del que el Consell Comarcal del Bages és responsable, i seran objecte de tractament, per a l'exclusiva finalitat de gestionar els diversos serveis públics del Consell Comarcal utilitzats pels usuaris, en l’àmbit de les seves funcions.

Vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició que legalment li corresponen, dirigint-se al Consell Comarcal del Bages, per correu postal a la Muralla de Sant Domènec, 24 08241 de Manresa o correu electrònic (lopd@ccbages.cat).

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms