Intresseanmälan till Årets värdkommun
SKNT:s årskonferens intresserar årligen personer som arbetar med näringslivsutveckling i offentlig sektor. Det är en mötesplats för att diskutera tillväxt- och näringslivsfrågor samt möta kollegor runt om i Sverige. SKNT har alltid haft ett fokus på att sprida konferensen runt om i Sverige för att nå fler personer och sätta fokus på frågor som berör små som stora kommuner med olika geografiska områden. Den kommun som är intresserad av att stå värd för SKNT:s årskonferens är varmt välkommen att anmäla sitt intresse (gäller i nuläget ansökan för 2023 års konferens). Intresseanmälan behandlas sedan av SKNT:s styrelse.
 
Kommunen är ansvarig för och står för ansökan. Medlemskap i SKNT är ett krav där även ansökan ska ha tydlig koppling till kommunens näringslivsfunktion.

Riktlinjer för SKNT:s årskonferens 2023 laddar du ner via denna länk: https://sknt.se/wp-content/uploads/2021/12/Riktlinjer-for-SKNT-arskonferens-2023-1.pdf

Välkommen!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Kommun *
Kontaktperson *
E-post *
Telefon *
Beskriv övertygande hur ni ska attrahera kommuner från hela Sverige med olika folkmängd och förutsättningar att vilja delta i konferensen.
Tema och innehåll för konferensen (ska attrahera både små och stora kommuner) *
Logistik runt konferensen, var ska deltagarna bo, vilka konferenslokaler kan användas och hur ska deltagarna ta sig till och från värdkommunen? *
Finns det en politisk förankring och vad kan er kommun dra för nytta av att ni genomför SKNT:s årskonferens? *
SKNT hanterar alla personuppgifter enligt dataskyddsförordningen GDPR och kommer efter intresseavvägning enbart använda inlämnade uppgifter för ändamål kopplade till just detta syfte. Genom att godkänna detta avtal godkänner du som deltagare att inskickade kontaktuppgifter kommer användas för ändamål kopplade till detta.
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy