SkiOpening Matrei, Avstrija // 14.12-17.12.2016
Tukaj se lahko prijaviš na Ski Opening 2017, 14. - 17.12.2017, ki bo potekal v Matrei, Avstrija. Dogodek organizirata Stromar.si in ŠSFE.
Prijavni obrazec
Ime *
Your answer
Priimek *
Your answer
Fakulteta *
Vpisna številka *
Your answer
Email *
Your answer
Telefonska številka *
Your answer
Paket *
Zavarovanje rizika odpovedi *
Nastanitev (cene veljajo za študente FE)
S kom želite biti v apartmaju? *
Posamezni apartma sprejme največ 6 oseb!
Your answer
Pogoji prijave
S klikom na gumb "Pošlji" (ang. "Submit") potrjujem, da sem seznanjen(a), da kot udeleženec(ka) zgoraj omenjenega projekta sam(a) nosim vso odgovornost za morebitno nezgodo oziroma poškodbo sebe, materialnih objektov ali drugih udeležencev v projektu in izgubo oziroma krajo osebnih predmetov. Zavezujem se, da v primeru nastalih tovrstnih stroškov le-te krijem v sorazmernem deležu lastne krivde. Prav tako potrjujem, da se projekta udeležujem na lastno odgovornost.

Zavarovanje rizika odpovedi znaša dodatnih 10% cene izbranega paketa. Uveljavljate ga lahko v primeru hujših zdravstveih težav ob predložitvi zdravniškega potrdila.

V primeru, da se z navedenimi pogoji ne strinjate, Vaše prijave ne bomo obravnavali.

Zagotavljamo Vam, da bomo vse Vaše podatke, ki nam jih boste na kakršenkoli način posredovali, brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP, Ur. l. RS, st. 59/1999, 57/2001 in 59/2001).
Potrditev pogojev prijave *
Required
SkiOpening Matrei pripravlja:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of stromar.si. Report Abuse - Terms of Service