Anmälan Socialt Byggande AW tema Byggemenskaper hos Coompanion 4 juni 2019
Välkommen på After Work med fokus på socialt byggande! Byggemenskaper är temat och denna gång blir det ett samarrangemang mellan Studiefrämjandet och Coompanion, som bjuder in till Yesbox i Gamlestaden.

Tid: från 17.00 - 20.00
Plats: Yesbox, Gamlestadsvägen 4, 415 02 Göteborg

För den som kan komma tidigt blir det möjlighet att mingla och nätverka och få reda på mer om vad Vinnova-projektet Divercity, www.divcity.se, och Coompanion kan ge för stöd till grupper som är/vill starta bygg- och bogemenskaper.

kl 18 blir det korta presentationer om inspirerande exempel, aktuella projekt och initiativ i Göteborgsregionen och landet i stort. Sedan återigen chans att mingla och nätverka!

Vi bjuder alkoholfri dryck, te, kaffe och smörgås (även gluten- och vegan alternativ).

Vi kommer ta foton för att använda till dokumentation och kommunikation kring projekt Divercity. Vill du ej synas på bild eller har frågor, kontakta oss gärna: ingrid.westerfors@coompanion.se

Personuppgifterna nedan kommer endast användas för Coompanions statistik samt om vi behöver kontakta dig angående evenemanget. Genom min anmälan godkänner jag att mina här angivna personuppgifter behandlas av arrangörerna enligt Dataskyddsförordningen, GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://goteborgsregionen.coompanion.se/coompanion-och-dina-personuppgifter/
Du kan läsa mer om personuppgiftsbehandling på: www.datainspektionen.se/lagar--regler/dataskyddsforordningen/
Email address *
Namn *
Telefonnummer till dig *
Bygg-/bogemenskap/organisation, om aktuellt
E-postadress till dig *
Allergi eller önskemål om kost
Övrigt
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Coompanion. Report Abuse