Adomány felajánlása
Köszönjük, hogy a Csepp Esélyegyenlőségi Alapítványt választotta, hogy adományával támogassa az arra rászorulókat! Kérjük, hogy vegye figyelembe, hogy szervezetünk nem rendelkezik raktárhelyiséggel, így csak olyan tárgyi adományt tudunk fogadni, melyet azonnal tudunk a tanodáinkban használni, vagy a családokhoz eljuttatni. Ruhaneműt egyáltalán nem áll módunkban fogadni, ha mégis erre lenne szükségünk, arra külön akciót fogunk meghírdetni.
Fontos, hogy csak jó állapotban lévő, hiánytalan tárgyakat ajánljon fel!
Kérjük, hogy az alábbi kérdőívet töltse ki, hogy az adomány elhelyezhetőségéről dönteni tudjunk és mihamarabb visszajelezhessünk Önnek.
Jelenleg kiemelten jó állapotú, javításra nem szoruló számítógépekre, laptopokra, tabletekre, okostelefonokra, kivetítőre, higiéniai és fertőtlenítő szerekre, maszkra és kesztyűkre lenne a legnagyobb szükségünk!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Az Ön neve: *
Lakóhely (település): *
Az ön elérhetősége (telefonszám és/vagy e-mail cím) *
Az adomány eljutattatása *
Required
Írja le részletesen, hogy mit szeretne felajánlani (mennyiség, méret, anyag, szín, stb. Például: 3 db fémvázas, egymásra rakható tanuló/iskolai szék, magasság: 80 cm, ülőmagasság: 38 cm) *
Egyéb megjegyzés, tudnivaló:
Ha NEM tárgyi adományt szeretne felajánlani, kérjük írja le részletesen, hogy hogyan tudná szervezetünk munkáját segíteni:
Köszönjük, hogy megkeresett minket felajánlásával! Hamarosan jelentkezünk a megadott elérhetőségen.
MM
/
DD
/
YYYY
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy