Kako unaprediti komunikacijske veštine? - meetup u Startit Centru Subotica
U Subotici će u četvrtak, 21. novembra od 18h biti održan meetup na temu komunikacijskih veština.

Kao što su tehnička znanja i veštine potrebne da biste radili posao koji volite i želite, tako su i soft skillovi potrebni da biste imali funkcionalne i zdrave odnose, kako na poslu tako i u privatnom životu. Ispravna komunikacija je od izuzetne važnosti i velikog značaja za razvoj kako profesionalne karijere, tako i za lični razvoj osobe.
Predavač će sa nama podeliti neke savete i trikove kako da se zauzmete za sebe, kako da naučite da kažete NE, kako da uputite kritiku ali i primite istu.

Ovo predavanje je namenjeno svima koji žele da nauče načine kako će komunicirati, a da pritom ne ugrožavaju svoja prava niti prava drugih ljudi.

O predavaču

Tamara Uzelac je diplomirani psiholog i sertifikovani savetnik pod supervizijom OLI psihodinamskog metoda. Tri godine je radila u centru za odvikavanje od kockanja, a od skoro je u IT svetu iz ugla ljudskih resursa.

Prijave

Događaj je zakazan za 21. novembar u 18 časova, u Startit Centru Subotica, Korzo 1 na drugom spratu. Prisustvo je besplatno, uz prijavu putem ove forme:
Ime i prezime: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Da li želite da se prijavite na Startit Bilten i primate informacije za događaje u Startit Centru Subotica? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Startit. Report Abuse