Tävlingslydnadskurs med Annika Sjöblom Kursen är full
Om kursen:
Kursen riktar sig till dig med tävlingsambitioner! För att få ut det mesta av kursen bör din hund ha en god allmänlydnad och du ska kunna jobba med hunden lös bland andra hundar. Du ska också vara beredd på att träna en hel del på egen hand mellan kurstillfällena.

Om instruktören:
Annika är SBK instruktör samt utbildad Bruks-& lydnads domare inom SBK. Annika är aktiv både som tävlande och domare inom lydnaden och har tävlat lydnadsSM.

Datum:
Torsdagar 3/5, 10/5, 24/5, 31/5, 7/6
Tisdag 12/6

Plats: Väsby BK
Tid: 18.30
Kostnad: 1500 kr För dig som inte är medlem i VBK tillkommer en medlemsavgift på 605:- (årsavgift för SBK 400 kr och VBK 205 kr)
Instruktör: Annika Sjöblom
Deltagarantal: max 6 st

Anmälan sker på formuläret nedan.

Inom några dagar kommer ni att få ett svar från klubben.

Genom att fylla i det här formuläret godkänner du att vi lagrar ditt personnummer inför kommande kurs och skickar uppgifterna till Studiefrämjandet vid kursstart.

När du klickar på ”skicka” var noga med att meddelandet ”Tack för din anmälan” kommer upp på skärmen för att säkerställa att vi mottagit din anmälan.

Observera att anmälan till VBKs kurser är bindande. Det innebär att pengarna endast återbetalas mot uppvisande av veterinär- eller sjukintyg. Får du förhinder och ej kan delta på kursen av någon annan anledning så kontakta VBK, ibland har vi reserver på kurser och då kan vi ordna att kursen säljs vidare. Det är INTE tillåtet att själv sälja vidare sin plats utan att första varit i kontakt med ansvarig!


Email address *
För- och efternamn *
Your answer
Personnummer: *
12 siffror (ÅÅMMDD-NNNN)
Your answer
Jag godkänner att ni lagrar mina personuppgifter. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms