Prijava volontera za prikupljanje prostornih podataka
Pomozi nam mapirati grad za izradu Baze geo-lokacija pristupačnih za osobe u invalidskim kolicima. Mapiranje je jednostavno, a naučimo te kako mapirati lokacije preko mobilne aplikacije.

Informatički klub Futura i Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika u sklopu projekta RAGUsa 2.0 – Razvoj kApaciteta Gradskih Udruga, izrađuju Bazu geo-lokacija pristupačnih za osobe u invalidskim kolicima. Za što bolju i točniju bazu potrebni su na volonteri za prikupljanje prostornih podataka.

Volonter/ka će raditi na terenu i sakupljati informacije o dostupnim i nedostupnim objektima te preprekama za osobe u invalidskim kolicima za potrebe kreiranja baze i web aplikacije geo - lokacija pristupačnih za osobe u invalidskim kolicima unutar projekta RAGUsa 2.0. Podaci bi se prikupljali preko mobilne aplikacije koja bi se instalirala na pametnom telefonu volontera/ke.

Volonteri će proći uvodnu radionicu i edukaciju nakon koje će započeti prikupljanje podataka na terenu. Volonteri će u svakom trenutku imati pristup i video materijalima kao vodičima za proces terenskog prikupljanja podataka. Volonteri će za prikupljanje biti raspoređeni prema mjestu stanovanja, koje će biti kriterij odabira volontera. Mapiranje će se provoditi kroz rujan.

Prijava volontera na: www.ztk-du.hr/ragusa-volonteri/

Bazu geo-lokacija prisutpačnih za osobe u invalidskim kolicima izrađuju Informatički kluib Futura i Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika u sklopu projekta RAGUsa 2.0 – Razvoj kApaciteta Gradskih Udruga. Ukupna vrijednost projekta je 489.942,86 HRK. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda kroz poziv „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“ iznosom od 416.451,43 HRK.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Osobni podaci:
Ime i prezime *
E-mail adresa *
Broj mobitela
*
Podaci o stanovanju
Živim na području
*
Ulica
*

Subjektivno i svojim riječima, u kojem dijelu Grada Dubrovnika biste rekli da stanujete, a ne vodi se kao službena jedinica

*
(Primjeri: Zlatni Potok, Konal, Babin Kuk, Batala, Čokolino, Solitudo, Gospino Polje, Šipčine, Boninovo, Nuncijata, itd…)
Korištenje aplikacija
Dobro poznajem probleme u pješačkom kretanju u području gdje stanujem *
(Primjeri: nedovoljno zebri, loši pješački prijelazi, mali i uski prostori za pješake, previše parkiranih automobila, loš pločnik, itd…):

 Znam koristiti Google Maps ili slične aplikacije za navigaciju:

*

Koliko koristim Google Maps ili slične aplikacije za navigaciju:

*

Znam što znači i objašnjava pojam GIS (Geografski informacijski sustav):

*
Privola (suglasnost) za prikupljanje i obradu osobnih podataka
U skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka i Zakona o provedbi Opće Uredbe o zaštiti osobnih podataka (NN br. 42/2018) dajem privolu Zajednici tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije za prikupljanje, provjeru i obradu mojih osobnih podataka za volontiranje u sklopu projekta RAGUsa 2.0. Osobni podaci (ime i prezime i adresa elektroničke pošte, broj mobitela) neće biti javno objavljeni, niti davani trećim osobama koje nisu uključene u organizaciju izrade baze geo-lokacija pristupačnih za osobe u invalidskim kolicima. Također dajem dopuštenje da Zajednici tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije koristi moje kontakt podatke radi slanja obavijesti putem elektroničke pošte. Vaši osobni podaci će biti pohranjeni u Zajednici tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije sve dok je ova privola aktivna, odnosno dok god ju ne povučete. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy