Esitystaiteen seuran SYYSRESIDENSSI
Esitystaiteen seura järjestää Open Callin marraskuulle 2019. Etsimme teoksia, aiheita, praktiikoita, prosesseja, ehdotuksia ja teemavuosi-ideoita, jotka tekijä(t) itse tuntee juuri nyt inspiroiviksi ja ajankohtaisiksi. Ehdotus voi olla mitä tahansa teosluonnoksesta installaatiokonseptiin tai esityksen työpajajaksoon. Hakijoiden taiteenalaa ei ole rajattu, mutta ehdotusten odotetaan sisältävän jonkin performatiivisen/esityksellisen/esitystaiteellisen aspektin.

Residenssi on tilaresidenssi. Tarjoamme valituille taiteilijoille ilmaisen työskentelytilan (Eskus, sali 4). Hakija voi olla yksittäinen tekijä tai ryhmä. Residenssiin kuuluu Esitystaiteen seuran organisoima rento artist talk -tapahtuma (esim. haastattelu) ennen residenssijakson alkua sekä vapaamuotoinen avaus (demo/avoimet harjoitukset/keskustelu/opintopiiri/muu) jakson lopussa.

Voit hakea residenssiä, vaikka et olisi Esitystaiteen seuran jäsen. Valitulta taiteilijalta/taiteilijoilta edellytetään jäseneksi liittymistä ennen residenssipaikan vastaanottoa.

Valituiden taiteilijoiden edellytetään sitoutuvan työskentelemään tilassa tai tilan kanssa tai sen ympärisössä koko haettu aika.

Email address *
Projektin nimi
Your answer
Työryhmän jäsenet ja roolit
Your answer
Projektin kuvaus
Your answer
Projektin tavoitteet
Your answer
Lyhyt reflektio tai ajatuksia siitä, miten projekti toimii osana Esitystaiteen seuran ja/tai Eskuksen yhteisöä
Esitystaiteen seuran on taiteen ja taiteilijoiden elinympäristö ja kasvualusta, jonka toiminnan ytimessä ovat kollegiaalinen jakaminen, vertaisoppiminen ja vastavuoroisuus. Pyrimme toiminnassamme kehittämään erilaisia tapoja vahvistaa avoimuutta, vuorovaikutusta ja toteuttaa rinnakkaiseloa taiteellisten prosessien ja yhteisön välillä.
Millaista vuorovaikutusta projekti ehdottaa suhteessa seuraan, mitä se antaa, millaisia toiveita työskentelyyn sisältyy?
Your answer
Aikatoive (valitse kaikki sopivat vaihtoehdot)
Erityistarpeet tai huomioitavaa (jos on)
Your answer
Kiitos paljon!
Lähetäthän myös pyydetyt liitteet:
- Teoksen/projektin kuvaus + projektin tavoitteet (max 1 A4) (vain tarvittaessa)
- Materiaalia tulevasta teoksesta/projektista (1 liite/linkki)
- CV

osoitteeseen: residenssi.esitys@gmail.com
otsikolla SYYSRESIDENSSI/"projektin nimi"
viimeistään perjantaina 7.06.2019.

Ilmoitamme valinnoista kaikille hakijoille viimeistään maanantaina 17.6.2019.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service