Anmälan GBG2019
Här anmäler sig deltagare och ledare till GBG2019.

Anmälan kommer senare att behöva kompletteras med en separat kontakt- och hälsodeklaration.

Anmälan via formuläret är bindande och erfordrar att även avgiften betalas in. Avgiften ska betalas senast den 30 april. Vid en eventuell avanmälan garanteras inte återbetalning men vi kontaktar lägerledningen och ser om det är möjligt. En eventuell återbetalning sker i så fall först efter lägret.

Information kring insamling av personuppgifter (GDPR)
Vi är måna om att du ska känna dig trygg i dina kontakter med oss. Därför vill vi berätta om vår hantering av personuppgifter och om den nya dataskyddsförordningen (GDPR).
Läs mer här hur Scouterna (riksorganisationen) hanterar personuppgifter: http://www.scoutservice.se/files/2018/05/information-personuppgiftshantering-Scoutnet.pdf

Vi behöver samla in uppgifter om ditt barn och kontaktuppgifter till vuxen närstående för att ta in anmälan till lägret. Uppgifterna används inför och under lägret för deltagarlista och om något oväntat skulle inträffa under lägret. Efter lägret använder vi uppgifterna för att rapportera närvaro till Göteborgs Stad och Göteborgs Scoutdistrikt, när det är gjort kasseras informationen.

Genom att fortsätta godkänner du att vi får hantera dina personuppgifter.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy