Sign in to Google to save your progress. Learn more
MEDLEMSKAP
Detta är ett formulär för ansökan om medlemskap hos 3CITY TRIATHLON. Vi utövar triathlon, duathlon och swimrun i Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg.

FULLVÄRDIG MEDLEM betalar 400 kr per år för att kunna tävla i föreningens namn samt ha tillgång till föreningens aktiviteter, subventioner och förmåner. I medlemsskapet ingår försäkring genom anslutning till Svenska Triathlonförbundet. För tävlande medlem ansvarar var medlem för sig för att upprätta en giltig tävlingslicens hos Svenska Triathlonförbundet.

STÖDMEDLEM betalar 200 kr per år i syfte att sponsra föreningens verksamhet.

LÖRDAGSSIM bedrivs på Älvhögsborg i Trollhättan lördagar 15:30-17:00 och ingår för en fullvärdig medlem utan extra kostnad.

KVÄLLSSIM bedrivs på Walkesborgsbadet i Uddevalla tisdagar 18:00-19:30 på bokade banor med undantag för juni-augusti. Inträde till självkostnadspris och är endast möjligt för en fullvärdig medlem.

MORGONSIM bedrivs på Älvhögsborg i Trollhättan tisdagar 06:15-07:45 på bokade banor med undantag för juni-augusti. Morgonsimmet kostar 300 kr per termin och är endast möjligt för en fullvärdig medlem.

NOTIS! Oavsett vart man bor möter det inget hinder att bedriva simning på valfri plats. Det är heller inget hinder att bedriva simning i flera städer. Dock krävs det att man är fullvärdig medlem för att ta kunna nyttja föreningens bokade banor.

BETALNING kommer att faktureras till medlem med 20 dagars betalningstid.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy