Quiz Ouderraad OLVH Brugge 2 februari 2018 VOLZET!!!
Wat
Een spetterende Quiz voor jong en oud, ingericht door de ouderraad van OLVH ASO.

Wanneer en waar
Op vrijdag 2 februari 2018 om 19:30u stipt in de grote eetzaal van Spes Nostra, Gistelsesteenweg 440, Sint-Andries. De deuren gaan open om 18:30 u.

Doelgroep
We richten de quiz in de eerste plaats in voor leerlingen, oud-leerlingen, leerkrachten en ouders van kinderen op OLVH. Andere sympathisanten zijn meer dan welkom. We richten ons echter niet tot professionele kwissers.

Leeftijdscategorie
De minimum leeftijd is het eerste middelbaar. Er is geen maximale leeftijd, breng gerust je schoonmoeder mee. De quiz is voor alle leeftijdsgroepen "toegankelijk", dit wil zeggen dat er vragen zijn voor elke leeftijd. Groepen met uitsluitend leerlingen van de eerste graad krijgen enkele extra tips. Groepen met enkel leerkrachten worden niet toegelaten.

Concept
De quiz bestaat uit een achttal vragenrondes en twee denk/doe experten-rondes. Kunnen zingen of dansen is niet noodzakelijk.

We moderniseren het concept. Een aantal vragenrondes gebeuren via Kahoot. Daarom wordt
gevraagd dat je ook je smartphone of iPhone meebrengt om op het 3G- of 4G-netwerk te kunnen.

Tussendoor is er mogelijkheid tot een drankje en een versnapering. We willen de opbrengst van vorig jaar verbeteren, dus vergeet je portemonnee niet mee te brengen

Groepen
Alle rondes worden in groep uitgevoerd. De groepen bestaan uit minimaal 3 en maximaal 5 personen.

De tip
De anciens weten ondertussen al dat veel antwoorden verscholen zijn in de tip. Veel weten over neuzen, ogen, kelen en oren van mensen en dieren is leuk, en de GPS coördinaten van alle Europese hoofdsteden van buiten kennen, gaat enkel op je medespelers grote indruk maken.

Deelnameprijs en prijzen
Je betaalt per groep een luttele €15 (ongeacht het aantal personen in de groep). Je betaalt via overschrijving bij inschrijving. De opbrengst gaat volledig naar projecten op school die de leerlingen ten goede komen.

Op het einde van de quiz krijgt iedereen een prijs, de beste groepen mogen eerst kiezen.

Zoals ieder jaar verwelkomen we ook jullie giften en sponsoring. Wil je nog iets moois kwijt, laat dit dan weten aan Peggy Moureau (aso@olvh-brugge.be).

Inschrijven
Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 35 groepen. Niemand twijfelt er intussen nog aan dat we ook dit jaar weer een "full house" zullen halen. Wie het snelst inschrijft en betaalt, is er bij. Je plaats kort voor de quiz tegen woekerprijzen doorverkopen, is niet toegelaten.

Je kan alleen inschrijven via de website http://www.olvh-brugge.be/quiz. Het is niet mogelijk op de avond zelf nog in te schrijven. Het is ook niet mogelijk in te schrijven via het secretariaat van OLVH.

Het rekeningnummer waarop moet overgeschreven worden is: BE19 9730 7541 5312 van de ouderraad, Doornstraat 3, 8200 Brugge, met duidelijke vermelding "Quiz OLVH 2018 - groepsnaam"

Vragen?
Heb je vragen omtrent de quiz, e-mail dan naar Chris Witdouck (chris.witdouck@telenet.be).

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of O.-L.-V.-Hemelvaartinstituut. Report Abuse - Terms of Service