Formular de înscriere
Salut!

Ne bucurăm că ai decis să pășești spre o carieră IT și te asigurăm că vei avea parte de o experiență de învățare captivantă și descoperiri care îți vor redefini perspectivele profesionale.

Prin completarea acestui formular devii partea a unui program de instruire lansat în premieră în țara noastră, prin intermediul căruia 500 de fete și femei din Republica Moldova vor obține cunoștințele și vor dezvolta toate abilitățile necesare poziției de Programator / Developer Front End Developer.

Programul de instruire este realizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu sprijinul financiar al Guvernului Suediei și UN Women (Entitatea Naţiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen şi Abilitarea Femeilor) în cadrul Proiectului „Abilitarea femeilor în domeniul tehnologiilor”. Cursurile vor fi livrate de compania Codifun.

Front end development presupune activitatea de programare a interfeței site-ului sau aplicației web cu care interacționează utilizatorii. În cadrul cursului vei însuși noțiunile de bază care sunt necesare creării unui site web sau a unei aplicații cu o structură semantică puternică. În același timp, vei învăța să construiești produse ce vor oferi utilizatorilor experiențe web interactive, comode și plăcute.

Programul se va desfășura în perioada octombrie 2018 – mai 2019. Pe parcursul a 6 luni vei studia online, câte minim 15 minute pe zi, pentru a acumula 8 000 de puncte la cele patru cursuri din specialitate: HTML, CSS, Javascript, VueJS+ES 6. Următoarele 2 luni vor fi dedicate atelierelor practice, în cadrul cărora vei studia fiind îndrumată de un mentor. În total, vei parcurge 40 de ore de instruire practică, realizate la centrul nostru de training.

Mai multe detalii vei afla la evenimentul de lansare a Programului, pe data 30 septembrie 2018, ora 15:00, la Tekwill (m. Chișinău, str. Studenților 9/11).

Te așteptăm cu drag!

Numele și Prenumele *
Your answer
Vârstă *
Your answer
Numărul de Telefon *
Your answer
Adresă de E-mail *
Your answer
Care este ocupația actuală? *
Your answer
Veți putea fi prezentă la evenimentul care va avea loc Duminică 30 Septembrie 2018 la ora 15:00, str. Studenților 9/11 (Tekwill) *
Linkul spre contul personal de pe o rețea socială
Your answer
Codifun îți garantează confidenţialitatea datelor cu caracter personal pe care le-ai întrodus mai sus!
Așteptăm cu nerăbdare colaborarea cu tine!

Cu dar echipa Codifun!

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms