Anmälan Nybörjarkursen
Dansa dig i form till härliga latinska rytmer! Den dansbaserade träningen för alla.

NYHET - vi erbjuder nu på begäran ett kortare, enklare upplägg för dig som är nybörjare och tycker att ZUMBA Fitness är lite för avancerat att börja med. Under 6 veckor tränar du ZUMBA med lite lättare koreografier, mer grundsteg, och ett lite lugnare tempo. Träningarna är i Korskrogens bygdegård söndagar kl 16:30-17:15. Ett bra sätt att mjukstarta med ZUMBA - efter 6 veckor finns möjlighet att fortsätta ytterligare 6 veckor på samma nivå, eller kliva in i ordinarie ZUMBA Fitness-grupper till reducerat pris. Kursstarter är den 8 september och den 20 oktober.

EXTRA - nyinsatt kurs nu även i Bergsnässkolan, onsdagar kl 19:15 - 20. Samma upplägg som i Korskrogen, start 23 oktober.

Inga förkunskaper behövs. Passen anpassas efter deltagarnas kondition och färdigheter. Behöver du hjälp att anpassa träningen så säger du till på passet så hjälper vi dig. Har du frågor om passen, ring Ann-Catherine på 070-3325721.

Nya deltagare provar första gången gratis. För kursstart krävs ett visst minsta antal anmälningar. Pass kan komma att ställas in vid för få deltagare.

Nybörjarkursen omfattar 6 ggr och kostar 500 kr. Avgiften faktureras i samband med kursstart.

Mer information finns på www.halsokallarn.se.


Välkommen med din anmälan!

Vi ses på Zumba!

/Ann-Catherine Halvarsson och Sofie Broström
lic zumbainstruktörer
Jag anmäler mig till:
Förnamn och efternamn *
Your answer
Fullständig adress *
Your answer
Mobiltelefonnr: *
Your answer
Mail-adress: *
Your answer
För start av grupp krävs minsta antal anmälda. Ändringar löpande under terminen informeras om på passen och i Nyhetsbrevet/SMS-grupp. Akuta förändringar meddelas via vår sms-grupp för Zumba - kontrollera att du angivit korrekt mailadress och mobilnummer för korrekt information.

OBS - om du väljer att INTE ta emot nyhetsbrev eller sms måste du själv hålla dig informerad om eventuella förändringar!
Dina uppgifter sparas bara av administrativa skäl, och endast under det år du är aktiv samt det följande. Du kan när som helst begära att dina uppgifter raderas till den del de inte måste sparas med hänsyn till gällande lag.

Är det något du vill berätta eller fråga om kan du skriva det nedan.
Övriga upplysningar och meddelanden:
Your answer
Tack för din anmälan!
Faktura på terminsavgiften sänds ut omkring kursstart.

All träning sker på egen risk. Som enskild tränare har jag inte möjlighet att hålla kundolycksfallsförsäkring. Se till att du har en egen personlig försäkring om en skada skulle uppstå under ett Zumba träningspass.

Välkommen!

/Ann-Catherine
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy