Гласувайте за QA на годината
Email address *
Име и фамилия *
АНТОН АНГЕЛОВ (AUTOMATE THE PLANET / INNOVATIVE LAB)

АНТОН Е QA, ПРОГРАМИСТ, БЛОГЪР И ЛЕКТОР НА КОНФЕРЕНЦИИ - ОТ РОТЕРДАМ ДО МОСКВА (ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА QA: CHALLENGE ACCEPTED). ТОВА Е ВТОРАТА МУ НОМИНАЦИЯ ЗА QA НА ГОДИНАТА. ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ИМА НАД 150 СТАТИИ, ПОСВЕТЕНИ НА АВТОМАТИЗИРАНОТО ТЕСТВАНЕ В САЙТА МУ AUTOMATE THE PLANET - ЕДИН ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ ЗА QA АВТОМАТИЗАЦИЯ В СВЕТА. АНТОН ИМА РЕДИЦА ПУБЛИКАЦИИ И В CODEPROJECT, QUALITY MATTERS, НОСИТЕЛ Е И НА НАГРАДА "VALUABLE BLOGGER" НА DZONE. ВОДИ РЕДИЦА ОБУЧЕНИЯ И УЪРКШОПИ, А ВСИЧКИТЕ МУ ТЕСТОВИ ПРИМЕРИ СА С ОТВОРЕН КОД, КАТО GITHUB АКАУНТЪТ МУ Е И В ТОП 10 НА C# CONTRIBUTORS В БЪЛГАРИЯ. ПРОЕКТИТЕ МУ DYNAMIC TEST CASES TOOLS SUITE И DISTRIBUTED NUNIT TOOLS SET ДОПРИНАСЯТ ЗА QA ОБЩЕСТВОТО В ЦЯЛ СВЯТ.
ГАЛЯ КЬОСЕВА (IMPERIA ONLINE)
ГАЛЯ Е QA СПЕЦИАЛИСТ, ЗАВЪРШИЛА ТУ-СОФИЯ, С 5 ГОДИНИ ОПИТ И ЕДИН ОТ КЛЮЧОВИТЕ ХОРА В IMPERIA ONLINE. РАБОТИ ПО РАЗНООБРАЗНИ ПРОЕКТИ - УЕБ СТРАНИЦИ, МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ, ИНТЕГРАЦИЯ СЪС STEAM И FACEBOOK ПОД WINDOWS, IOS И ANDROID. НАГРАДЕНА Е ЗА СЛУЖИТЕЛ НА МЕСЕЦА, ТЪЙ КАТО С НЕЙНА ПОМОЩ ПРОДУКТЪТ KINGDOMS ONLINE СТЪПВА НА АРАБСКИЯ ПАЗАР С ЧУДЕСНО КАЧЕСТВО, ДОСТИГАЙКИ ДО НАД 100 000 МОБИЛНИ ГЕЙМЪРИ САМО ДВА МЕСЕЦА СЛЕД ПУСКАНЕТО СИ, ВЪПРЕКИ СПЕЦИФИКИ КАТО ИЗПИСВАНЕТО ОТДЯСНО НАЛЯВО, ПОКРИВАЙКИ НАД 800 ТЕСТОВИ СЦЕНАРИИ. ИГРАТА СЕ ПРЕВРЪЩА В ХИТ И ПЕЧЕЛИ РЕДИЦА НАГРАДИ, А ГАЛЯ ОТГОВАРЯ ЗА ТЕСТВАНЕТО И НА НЕЙНИТЕ ЪПДЕЙТИ И КЪМ ДНЕШНА ДАТА. ПОМАГА И ЗА ТЕСТВАНЕТО НА IMPERIA ONLINE,IMPERIAL HERO, GAME OF EMPERORS, ONLINE ARTILLERY, LUDO BLITZ И МНОГО ДРУГИ. ОБУЧАВА НОВОПОСТЪПИЛИ КОЛЕГИ И Е ИНИЦИАТОР НА РЕДИЦА ВЪТРЕШНОФИРМЕНИ КАМПАНИИ.
КЕТИ МИХАЙЛОВА (UPNETIX)
КЕТИ Е РЕАЛЕН ПРИМЕР ЗА ТОВА КАК ЧОВЕК БЕЗ ОПИТ В СФЕРАТА, НО С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВИСОКИ ЦЕЛИ И МОТИВИЦИЯ, ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРОФЕСИОНАЛИСТ, КОЙТО САМОСТОЯТЕЛНО ВОДИ ТЕСТВАНЕТО ПО ГОЛЕМИ И КОМПЛЕКСНИ ПРОЕКТИ ЗА РАЗРАБОТКА НА ЦЯЛОСТНИ СОФТУЕРНИ РЕШЕНИЯ. ЮРИСТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И QA ПО ДУША, КЕТИ ДОПРИНАСЯ ЗНАЧИТЕЛНО ЗА ТЕСТВАНЕТО ПРИ ДОСТАВКАТА НА ШЕСТ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ СОФТУЕРНИ РЕШЕНИЯ ОТ НАЙ-РАЗЛИЧНИ ИНДУСТРИИ ЗА ВОДЕЩИ КОМПАНИИ И ПАЗАРНИ ЛИДЕРИ В ЕВРОПА. СРЯД ТЯХ СА МАСОВА МУЛТИПЛЕЙЪР ОНЛАЙН РОЛЕВА ИГРА, ПУБЛИКУВАНА НА НЯКОЛКО ПЛАТФОРМИ И ЛОКАЛИЗИРАНА НА 27 ЕЗИКА; ИНОВАТИВНО МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА ДИГИТАЛНИ КАТАЛОЗИ С БЛИЗО 100 000 СВАЛЯНИЯ; КОМПЛЕКСНА УЕБ ПЛАТФОРМА ЗА ВОДЕЩА ВЕРИГА ЗА ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ С ДЕСЕТКИ МАГАЗИНИ И ВИДЕО ЧАТ ПЛАТФОРМА ЗА ВОДЕЩА ТЕХ КОМПАНИЯ В НЮ ЙОРК. КЕТИ ЗАРЕЖДА И ВДЪХНОВЯВА КОЛЕГИТЕ СИ И СЪЗДАВА НЕВЕРОЯТНА И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЗИТИВНА АТМОСФЕРА.
На първо място класирам *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms