“Inovacioni dhe Sipërmarrja në Bujqësi – Si të hartojmë dhe implementojmë një Plan Biznesi?’’
Student Economic Forum në bashkëpunim me Universitetin Bujqësor të Tiranës dhe me mbështetjen e Albanian Young Leaders Forum më datë 15 Mars 2018, ora 16:30 - 19:00 pranë Qendrës Rinore Tiranë do të zhvilloj trajnimin me temë: “Inovacioni dhe Sipërmarrja në Bujqësi – Si të hartojmë dhe implementojmë një Plan Biznesi?’’

Çështjet që do të trajtohen në trajnim:

- Inovacioni në sektorin bujqësor
- Sipërmarrja në zonat rurale
- Përse na nevojitet një Plan Biznesi?
- Gjenerimi ideve të biznesit
- Elementët përbërës të një Plani Biznesi
- Modele të ndryshme Plani Biznesi
- Shkrimi dhe implementimi i një Plani Biznesi
- Mundësit e financimit të një Plani Biznesi

Për ta bërë trajnimin sa më praktik do të kemi të ftuar sipërmarrës të rinj të suksesshëm nga fusha e bujqësisë, argobiznesit dhe agroturizmit të cilët do të ndajnë me ne jo vetëm eksperiencën e tyre, por do të na flasin edhe për rendësin që ka plani i biznesit për një sipërmarrës/e të ri/e.

► 10 cmime surprizë për 10 pjesëmarrësit me idetë më të mira për shkrimin e një plani biznesi.

► Në fund të trajnimit pjesëmarrësit do të paisen me Certifikatë Pjesëmarrje.

Emri *
Your answer
Mbiemri *
Your answer
Universiteti *
Your answer
Fakulteti *
Your answer
Email *
Your answer
Address
Your answer
Phone number *
Your answer
Keni marr pjesë në ndonjë trajnim të ngjashëm?
Përse dëshironi të bëheni pjesë e këtij trajnimi?
Your answer
Comments
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Agricultural University of Tirana. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms