NuppusPakkaus Tilauslomake
Tämä pakkaus on pieni vaateapu keskosen tai pienikokoisen vauvan perheelle helpottamaan elämän alkumetrejä. Usein keskonen tulee maailmaan niin yllättäen, että perheessä ei tähän ole keretty varautumaan, eikä siihen välttämättä ole voimavarojakaan sairaalaelämän keskellä. Haluamme tällä pakkauksella olla helpottamassa tuota tilannetta ja luoda osaltamme ikimuistettavia hetkiä.

Tilaa perheellenne NuppusPakkaus täyttämällä tämä lomake. Teemme pakkauksia koossa 40cm ja 44cm, (erikoistapauksessa myös 36cm on mahdollinen).

(Huom, Jos tilaat kaksosille, laita molempien vauvojen tiedot yhteen lomakkeeseen.
Voit kirjoittaa tietoja myös "lisätietoja" kohdassa. Maksat vain yhdet postikulut.)

Paketin hinta on 15€/pakkaus (kustannus koostuu mm. postikuluista, pakkausmateriaaleista ja tarvikehankinnoista). Huomioithan että pakkauksen hinta on sama kaikille asuinpaikasta riippuen.

Paketin toimitusaika on yleensä enintään 2 viikkoa maksun saapumisesta.

Otamme sinuun yhteyttä yleensä kolmen päivän sisällä tilauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, lähetä meille sähköpostia: nuppuspakkaus (at) gmail .com.

Jos tiedät että teidän vauva tulee syntymään keskosena, voit tilata pakkauksen myös etukäteen - mutta lähetämme sen vasta kun vauvan mitat on vahvistettu syntymän jälkeen, jotta pakkaus olisi mahdollisimman sopiva teidän perheelle.

(Huom. Muista tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansio. Jos et ole saanut tilausvahvistus viestiä viikon sisällä, ota meihin yhteyttä, sillä osoitteesi voi olla esim virheellisesti kirjoitettu tilauslomakkeeseen ja siksi et ole saanut meidän vaviestiä!)

Yst Terv,
NuppusPakkaus -tiimi


* * NuppusPakkaus on hyväntekeväisyysprojekti, jota tekemässä on monen monta vapaaehtoista ompelijaa, kutojaa, tekijää - he mahdollistavat pienten vaatteiden tekemisen ja pakkausten kokoamisen teille <3 * *
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Lapsen sukupuoli *
Required
Vauvan / vauvojen mitat (pituus, paino, päänympärys) *
Haluan tilata pakkauksen koossa: *
Etu- ja sukunimesi *
Toimitusosoite: katu, nro, postinumero ja -toimipaikka *
Puhelinnumero *
Lähetämme paketit yleensä Postin pakettiautomaattiin. Mikä on sinun lähin toivomasi pakettiautomaatin sijainti? (Jos haluat pakettisi toimituksen Ärrä-paketilla tai muulla tavoin, mainitsethan sen tässä) *
Sähköposti *
Olisi kiva kuulla mitä kautta löysit NuppusPakkauksen? *
Lisätietoja / Muu valinnainen kommentti
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy