Venteliste konfirmation
Velkommen til ventelisten for Humanistisk Konfirmation.

Her skal du udfylde informationer om først, konfirmanden der skal tilmeldes og derefter dine egne informationer som forældre.

Disse informationer bruges til at oprette jer i vores tilmeldingssystem, hvis I accepterer en plads via ventelisten. Informationerne videregives ikke og bruges ikke til at kontakte jer, andet end med det formål, der relaterer sig direkte til ventelisten.

Ingen af de informationer I deler vil have indflydelse på jeres plads på ventelisten, medlemmer og ikke-medlemmer registreres på lige fod.

Oplysningerne opbevares efter gældende regler og behandles kun af medarbejdere med direkte relevans for ventelisten. Se Humanistisk Samfunds persondatapolitik her: https://www.humanistisksamfund.dk/persondata/

Dernæst skal du angive hvilke individuelle hold, du ønsker at komme på. Information om de enkle hold kan findes via dette link: https://www.humanistisksamfund.dk/konfirmation-2022/ 

Holdene på denne liste er grupperet i enten datoer, eller i ugedag. Dette gøres for at give de bedste vilkår for de enkle hold og bruges til at sikre at alle hold bliver fyldt mest muligt. Man kan ikke skrive sig op til et enkelt stående hold.

Processen for, hvis der frigives en plads, er følgende:
Hvis der frigives en plads på et konfirmationshold, kontaktes den næste på ventelisten telefonisk og på mail, hvor du/I informeres om tilbud om en plads, samt svarfristen for at acceptere pladsen.

Såfremt man ikke takker "nej" til den plads, som man tilbydes, bliver man fjernet fra ventelisten for det pågældende hold. Bliver man eksempelvis tilbudt en plads på et mandagshold, og takker "nej" til pladsen, fjernes man fra listen for mandags hold. Man fjernes ikke fra evt. andre hold, som man er tilmeldt venteliste til.

Ventelisten er ikke en garanti for, at man får en plads på et humanistisk konfirmationsforløb.

Tak for din interesse for Humanistisk Konfirmation. Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at skrive til kontakt@hs.dk.Sign in to Google to save your progress. Learn more
Er du eller dit barn medlem? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy