Барање услуга за аплицирање со предлог проект за грант од персоналот на ПроЕфект
ПроЕфект обезбедува услуги и експертиза за развој на предлог проекти и подготвување на целокупната документација за аплицирање во програмите за грант поддршка на ЕУ и другите донаторски агенции и домашни фондови.  Ние можеме да Ви помогнеме во подготовката на целосната апликација на предлог проект за грант или на само еден негов дел. Исто така правиме и унапредување (корегирање) на веќе направена проектна апликација која е спремна за праќање или која била одбиена и ја спремаме за следни конкурси.  

Подолу видете ја листата на грант програми за кои подготвуваме предлог проект. Нашиот пристап се состои во следното: најпрво го дефинираме времето или бројот на денови потребни за подготовка на проектот,  го дефинираме финансиските услови како и предвидените задачи, по што ќе потпишеме договор за консултантски услуги и ќе пристапиме кон реализацијата на задачата!

Во обезбедениот простор одговорете на зададените прашања. Има три целини (во првата се оставаат контакт детали, втората целина е за информација за грант програмата и во четвртата се дава можност да закажете бесплатна инфо-средба на ZOOM или во Проефект) и на крајот ќе треба да кликнете Submit.
Закажете бесплатна онлјан инфо-сесија од 15- 30 минути со претставник на Проефек на: https://meetings-eu1.hubspot.com/zstojkovski  

За дополнителни информации можете да не' контактирате на тел: 070 355 095 или на е-маил адресата: proefekt.mk@gmail.com  
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
1. Име и Презиме *
2. Организација/институција која ја претставувате? *
Забелешка: Наведете го името на организацијата/институцијата, како и контактите за комуникација (поштенска адреса, телефон и е-маил адреса).
3. Наведете телефон за контакт *
Забелешка: Личен аналоген и/или мобилен телефон
4. Наведете го Вашиот e-mail кој го проверувате редовно *
5. За која грант програма сакате да добиете повеќе информации пред да донесете одлука за аплицирање ? *
Кликнете за една или повеќе грант програми за поддршка за која сакате да добиете повеќе информации од персоналот на Проефект
6. За која грант програма сакате да аплицирате со наша поддршка во подготвката на проектната  апликација? *
Во обезбедениот простор одговорете за која од програмите за грант поддршка сакате да ангажирате персонал на Проефект за да напише предлог проект за Вас
7. Наведете други информации кои сметате дека се важни за подготвката на проекот.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy