Webinar HR & Recruitment Traineeship bij Rvdb
Elke eerste donderdag van de maand organiseert Rvdb een online webinar waarin wij jou alles vertellen over onze eigen Traineeships. Donderdag 1 december, van 12:00-13:00 is het weer zover! Ben jij erbij?
 
Als trainee in één van onze talentprogramma's neem je een ‘kijkje in de keuken’ bij verschillende organisaties. Je voert hier uitdagende opdrachten uit. Het ene moment ga je aan de slag bij een grote corporate organisatie terwijl je het volgende moment bij een MKB of start-up een opdracht uitvoert. Tegelijkertijd ga je vol aan de slag met je persoonlijke- en professionele ontwikkeling om zo in korte tijd grote stappen in je carrière te zetten.
 
Er zijn bij Rvdb twee keuzemogelijkheden: het HR Traineeship en het Recruitment Traineeship. Is het jouw droom om je door te ontwikkelen tot een allround HR Business Partner? Dan is het HR Traineeship jou op het lijf geschreven. Doorloop je liever eenzelfde soort talentprogramma maar dan met de nadruk op Corporate Recruitment? Dan is het Recruitment Traineeship wellicht wat voor jou!

Heb je nog geen ervaring in HR of Recruitment? Geen probleem, dit is namelijk geen vereiste voor onze traineeships. Heb je juist wel al 1+ jaar ervaring? Dan is het mogelijk om in een later jaar van ons talentprogramma in te stappen, lekker toch?
 

Tijdens dit online webinar vertellen onze Talent Manager en Corporate Recruiter je alle ins & outs van de Traineeships. Daarnaast komen er twee trainees aan het woord die een inkijkje geven in hun ervaringen binnen het programma.
 
Meld je hieronder aan en je ontvangt een bevestiging via mail met daarin de deelnamelink. Houd deze dus in de gaten!
 
We zien/spreken je heel graag op 1 december! Tot dan!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam *
E-mail *
Huidige studie/baan *
Heb je nog vragen of opmerkingen voorafgaand aan het webinar?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy