Diàleg "La seguretat més enllà dels homes blancs: una aproximació feminista a la seguretat humana"
El proper dimecres 13 de juny a les 19h, tindrà lloc la tercera trobada del cicle "Diàlegs sobre Pau i Seguretat Humana" al Teatre Tantarantana (C/ de les Flors, 22, 08001 Barcelona).

Sota el títol "La seguretat més enllà de l’home blanc: una aproximació feminista a la seguretat humana", Brigitte Vasallo i Tania Adam conversaran sobre la importància del(s) feminisme(s) per reconfigurar i ampliar els horitzons del nou paradigma de la seguretat. El diàleg serà conduït per la periodista cultural i escriptora Júlia Bertran.

Entre d’altres, parlarem sobre la ideologia patriarcal subjacent en les polítiques de militarització i securitització, sobre les relacions entre hegemonia, poder i opressió, sobre la necessària alteració de poders, sobre la cultura de la violació i la política de la por lligada a l’espai públic com a espai no neutral, sobre el purplewashing i sobre la importància d’un enfocament interseccional que contempli gènere, classe i cultura a l’hora d’abordar la qüestió de la inseguretat.


AFORAMENT LIMITAT! Si vols assistir a aquest esdeveniment, omple aquesta breu fitxa amb el teu nom, cognoms i correu electrònic, i et reservarem plaça.

Moltes gràcies!

NOM I COGNOMS *
CORREU ELECTRÒNIC *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy