Säker föreningsgård
Fyll i dina uppgifter och få direkt tillgång till alla sex lektioner av Säker föreningsgård. Du väljer sedan om du vill ta del av enstaka lektioner eller genomföra hela utbildningen inklusive testen. Allt material är kostnadsfritt.

När alla lektioner är slutförda kan föreningen också välja att certifiera sig. Mer information om detta skickas ut per mail.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Förening *
Förbund *
Distrikt / Länsförbund *
Tryck på "Skicka". Notera därefter de INLOGGNINGSUPPGIFTER som syns på skärmen. Dessa behövs för att komma åt lektionerna.
När du klickat på "SKICKA" kan du av säkerhetsskäl få svara på en bildfråga. Detta för att systemet vill veta om du är en "robot" eller en människa. Svara på bildfrågan så kommer du vidare.
Hantering av personuppgifter

Vid anmälan och genomförande av utbildningen tar vi del av följande information om dig: Namn, e-postadress, föreningstillhörighet, distrikt- eller förbundstillhörighet. Vid certifiering tar vi även del av följande: telefonnummer, postadress, namn på eventuellt övriga deltagare samt namn på styrelseledamöter vid underskrift.

Uppgifterna används för att meddela och påminna om hur långt föreningen kommit i utbildningen och vad nästa möjliga steg är inom Säker föreningsgård. Vi kan också komma att informera om försäkringsrelaterade webbinarium och konferenser mm. Vi överväger varje utskick noggrant för att inte överösa dig med dem. 

Personuppgifterna samlas in av Föreningsförsäkringar i Halland AB på uppdrag av antingen Bygdegårdarnas Riksförbund eller Sveriges Hembygdsförbund. Laglig grund för behandlingen är Intresseavvägning.

Vi delar inte dina personuppgifter med någon tredje part. Du har rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som används om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Kontakta oss på forsakring@bygdegardarna.se alt forsakring@hembygdsforbundet.se. Du når oss också på 0200-22 99 99 samt 0200-22 00 55. Du har även rätt att framföra klagomål till tillsynsmyndigheten Integritetsmyndigheten om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy