Inscripció: "Acció Poètica Quàntica" (Science Needs You! 2019)
Les jornades de divulgació científica Science Needs You! que aquesta tardor celebraran la quarta edició a Figueres i que estaran dedicades a la ‘Revolució Quàntica’, escalfen motors a l’estiu convocant un concurs de poesia que sota el lema Acció Poètica Quàntica convoca a joves d’entre 14 i 17 anys a crear frases poètiques de 50 caràcters inspirades en aspectes filosòfics relacionats amb la física quàntica com el Determinisme, el Concepte de consciència, la Influència de l’observador en el sistema observat, o el Concepte de realitat.

La frase poètica guanyadora es plasmarà a modus de grafit en una paret de Figueres; la segona classificada en una paret de l’Escala, i les altres tres finalistes a passos zebra de la ciutat de Figueres. El guanyador obtindrà, a més, una Tablet; i els finalistes, entrades gratuïtes pel Festival Strenes. El termini per poder participar s’obre el proper dimarts 9 de juliol i es clourà el 13 de setembre. El lliurament de premis es farà el dimarts 17 de setembre en un acte públic a la Biblioteca Fages de Climent de Figueres.

Aquest projecte que vol fer reflexionar als joves en la ciència a través de les paraules està organitzat per l’Associació Catalana per a la Divulgació Científica (ACDIC) i rep el suport i la participació de 10 entitats de l’Alt Empordà que treballen en l’àmbit dels joves i de la cultura com la Biblioteca Fages de Climent de Figueres, la Biblioteca Víctor Català de l’Escala, l’Oficina Jove de l’Alt Empordà, Ksameu, l’Institut d’Estudis Empordanesos, Poemestiu, el Servei Educatiu de l’Alt Empordà, la Xarxa de Convivència, Òmnium Cultural i La Cate.

BASES DEL CONCURS: https://bit.ly/2kg8ZBv
Nom i Cognoms *
Your answer
Data de Naixement (dd/mm/aa) *
Your answer
Adreça Electrònica (E-mail) *
Your answer
Adreça (Carrer, casa, porta) *
Your answer
Codi Postal *
Your answer
Població *
Your answer
Telèfon Mòbil (o fixe si no disposa de mòbil) *
Your answer
Frase Poètica 1 (màxim 50 caràcters espais inclosos) *
Your answer
Frase Poètica 2 (màxim 50 caràcters espais inclosos)
Your answer
Si no vols rebre informació de les futures activitats de l'ACDIC marca la següent casella:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy