WELLDANCE TANFOLYAMOKRA JELENTKEZÉSI ŰRLAP ÚJAKNAK
Kedves Szülők, Kedves Leendő Táncosunk!

Az alábbi űrlap kitöltésével online lehet jelentkezni a Welldance Sporttánc Egyesület egy, vagy több tanfolyamára.

Órarend:
https://www.welldance.hu/#orarend
Email *
Jelentkező neve *
Jelentkező születési helye *
Jelentkező születési ideje *
MM
/
DD
/
YYYY
Választott tanfolyam(ok) *
Required
Iskola/óvoda neve, ahova a jelentkező jár *
Jelentkező lakhelye (város) *
Szülő/gondviselő neve *
Szülő/gondviselő telefonszáma *
Melyik fizetési módot választjátok az egyesületi tagdíj fizetésére? *
Egyéb e-mail cím, ahova még szeretnétek levelet kapni
ÁLLAMILAG ELISMERT BIZONYÍTVÁNYT ADUNK TÁNCOSAINKNAK (opcionálisan választható). A 2020/2021-es tanév egyedülálló újdonsága, hogy táncosaink államilag elismert bizonyítványt kaphatnak, mely azon túl, hogy plusz értéket ad a minőségi képzés és szakmai tudás mellé, még értékes többletpontot, vagy kedvezőbb felvételi döntést is jelenthet a továbbtanulásnál! Egyesületünk a következő tanévtől együttműködik a KanyarGO Alapfokú Művészeti Iskolával, és az együttműködésnek köszönhetően tudunk bizonyítványt adni moderntánc képzésről azoknak, akik élnek ezzel a lehetőséggel. AZ OKTATÁS A FENT KIVÁLASZTOTT TANFOLYAM KERETÉN BELÜL ZAJLIK, NEM JÁR SEMMILYEN PLUSZ ELFOGLALTSÁGGAL!
MŰVÉSZETI ISKOLÁBA JELENTKEZÉS ESETÉN: Fent nevezett gyermek szülője/gondviselője nyilatkozom, hogy szeretném gyermekemet beíratni a KanyarGO Alapfokú Művészeti Iskola Welldance S.E. által koordinált moderntánc tanszakára a 2020/2021-es tanévre, és vállalom az ezzel kapcsolatosan felmerülő költségeket, melyekről előzetesen tájékoztatást kaptam. A jelentkezés feltétele a Welldance felé a havi tagdíj rendszeres fizetése, ezen felül a művészeti iskolának fizetendő költségek szeptember 15-ig: 5000 Ft egyszeri éves térítési díj, 1000 Ft a bizonyítvány ára.
Gyermekem tanulói azonosító száma (Művészeti iskolába jelentkezés esetén kötelező kitölteni):
Megjegyzés
Az űrlap visszaküldése után a fent megadott e-mail címre küldjük a beiratkozással kapcsolatos további tudnivalókat. Köszönjük az együttműködést!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy