Enquesta afectació Covid-19
Benvolguts i benvolgudes ,

La crisi sanitària en la qual estem immersos porta associat un gran impacte en l’economia del nostre territori. Alhora que fem front a l’emergència sanitària, cal treballar des de les institucions per encarar la fase de recuperació, tenint en compte els diferents graus d’afectació que la COVID-19 ha tingut, i està tenint, en l’activitat econòmica i l’ocupació de les empreses i negocis a casa nostra.
El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, amb la col·laboració del Departament d’Administració d’Empreses de la Universitat de Lleida i la complicitat dels ens locals i de tot el teixit econòmic de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran, volem conèixer de primera mà quin està sent aquest impacte, i per això us demanen la vostra col·laboració a través d’aquesta breu enquesta .

La finalitat del qüestionari és obtenir una diagnosi que faciliti la presa de decisions de suport a determinats sectors econòmics locals en funció del grau d'afectació de la pandèmia en la seva activitat.

Es vol mesurar no només l'impacte econòmic de la situació actual, sinó també fer visibles mancances o fortaleses que aquesta situació hagi fet evidents, com ara el baix nivell de digitalització o la importància de comerç i serveis de proximitat. No es tracta tant sols de posar en marxa mesures pal·liatives a curt termini, sinó també orientades a minimitzar les mancances i fer reforçar les fortaleses a mig termini.

Animen a les empreses, professionals i autònoms del territori a respondre el qüestionari, el qual és de caràcter anònim, consta de 20 preguntes i es pot contestar en cinc minuts.

Si ho desitgeu, rebreu els resultats al vostre correu electrònic.

* Totes les dades que ha aportat en aquesta enquesta seràn tractats per la Diputació de Lleida i per la Universitat de Lleida i només es faran servir per la obtenció de la informació relacionada amb aquest formulari i no seràn compartits amb cap altra entitat.

La resposta d'aquesta enquesta autoritza la utilització de les dades per l'ús indicat.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy