Betuws Best Streekfietsroute
De makers van streekproducten in de Betuwe zijn met recht trots op hun producten en willen dit graag aan je laten zien en ervaren. Tijdens diverse evenementen kun je kennis maken met de bedrijven en kun je zien hoe de producten worden gemaakt. Zo zijn er jaarlijks verschillende rondleidingen, proeverijen en excursies. Maar er is meer! In de Betuwe zijn diverse streekproductenroutes uitgezet waarbij je al fietsend een bezoek kunt brengen aan verschillende Betuws Best producenten.

Op de fietsroutekaart vind je vier verschillende fietsroutes verspreid over de Betuwe. Je ontdekt al fietsend diverse Betuws Best producenten of verkooppunten. Bij diverse punten kun je ook even afstappen en een kijkje binnen nemen. Heb je wat langer de tijd? Schuif dan gezellig aan voor een heerlijke lunch van streekproducten, een lokaal geproduceerde wijn, of blijf een nachtje slapen zodat je tijdens je ontbijt kunt genieten van een heus streekontbijt.

Bestel hier jouw eigen streekfietsroute. TIP: bestel er ook meteen één voor je buurman, collega, vriendin of iemand anders die graag streekproducten ontdekt!

De Streekfietsroutekaart kost €2 per stuk, exclusief verzendkosten. Je ontvangt hiervoor een factuur op het opgegeven adres.
Bestel jouw Streekfietsroutekaart hier
Aantal
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy