Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Γενικές πληροφορίες
Αγαπητέ/ή,
 
Θερμές ευχαριστίες για το ενδιαφέρον. Η διάθεσή σας για συμμετοχή και προσφορά στην Ομάδα μας χαροποιεί και μας τιμά.
 
Η Ομάδα Αιγαίου είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία η οποία, από το 1995, προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξης για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών και την αναβάθμιση των γενικών συνθηκών διαβίωσης δίνοντας έμφαση σε θέματα υγείας, εκπαίδευσης, πολιτισμού και υποδομών.
 
Η Ομάδα είναι ανοιχτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να γίνουν Φίλοι, Δόκιμα Μέλη και Εταίροι της Ομάδας, βάσει όσων προβλέπονται στο Καταστατικό μας.

Τα λειτουργικά έξοδα της Ομάδας καλύπτονται εξ' ολοκλήρου από τους Δόκιμα Μέλη και τους Εταίρους της, μέσω των συνδρομών τους και των όποιων περαιτέρω ενισχύσεων απαιτούνται από μέρους τους. Τα έσοδα από δωρεές/χορηγίες ιδιωτών, εταιριών, ιδρυμάτων, κλπ, διατίθενται αποκλειστικά και μόνο για την πραγματοποίηση των κοινωφελών στόχων μας.

Οι Φίλοι συμμετέχουν με μία συμβολική ετήσια συνδρομή, όπως αυτή ορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο.
 
Όσοι επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν ενεργά με την Ομάδα, οφείλουν να γνωρίζουν ότι απαραίτητες προϋποθέσεις αποτελούν η φυσική τους παρουσία και η διάθεσή τους για ουσιαστική συμμετοχή. Συνεπώς, όσοι επιλέξουν να εμπλακούν ενεργά στο έργο, στις δράσεις και στις εκδηλώσεις της Ομάδας, φροντίζουν να παρίστανται στις μηνιαίες συναντήσεις μας, να αφιερώνουν προσωπικό χρόνο και να συνεισφέρουν για την ενίσχυση της Ομάδας και την υποστήριξη των σκοπών της.

Μέρος των δράσεων της Ομάδας αποτελούν μια σειρά από αποστολές που γίνονται κατά τη διάρκεια του έτους όπως ο ετήσιος Διάπλους της που πραγματοποιείται κάθε Μάιο και η Χειμερινή Αποστολή, κάθε Οκτώβριο. Η επιλογή των ατόμων που θα συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε από αυτές τις δραστηριότητες γίνεται βάσει των εκάστοτε αναγκών της Ομάδας και οι συμμετέχοντες καλύπτουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Το ποσό αυτό της συμμετοχής ορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Ομάδα Αιγαίου συναντώνται αρχικά με εθελοντές που είναι επιφορτισμένοι με την Υποδοχής & Ενημέρωση. Οι εθελοντές αυτοί είναι υπεύθυνοι να ενημερώσουν πλήρως για τις δραστηριότητες της Ομάδας και να απαντήσουν στα όποια ερωτήματά σας.

Οι τακτικές συναντήσεις των συμμετεχόντων στην Ομάδα πραγματοποιούνται την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα στις 09.30 μμ στο εντευκτήριό μας επί της οδού Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη 12 στο Μαρκόπουλο, ΤΚ 19003.
 
Τέλος, για να σας γνωρίσουμε καλύτερα χρειαζόμαστε επιπλέον πληροφορίες για εσάς. Για το λόγο αυτό, εάν επιθυμείτε, συνεχίστε και συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί.

Με εκτίμηση,

/Ομάδα Αιγαίου
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ομάδα Αιγαίου ΑΜΚΕ. Report Abuse