Ihanat Putiikit -kaupunkibrändi
Ihanat Putiikit -kaupunkibrändiä on toteutettu Jyväskylässä usean vuoden ajan. Kesällä 2020 Ihanat Putiikit siirtyy osaksi Jyväskylän Elävä kaupunkikeskusta ry:n toimintaa ja sitä tullaan toteuttamaan yhteistyössä brändikonseptin luojan Sisustuskärpäsen kanssa. Jotta pääsemme toiminnassa parhaiten vauhtiin ja toimintaa voidaan tarvittaessa myös kehittää, tarvitsemme mielipiteitä toteutetuista tapahtumista, konseptista ja kehitystoiveista.

Kysely on suunnattu Jyväskylän keskustan yrittäjille. Voit jättää vastaukset nimettömänä.

Uhraathan siis muutaman minuutin kyselylle! Näin saadaan arvokasta ja käyttökelpoista tietoa brändin eteenpäinviemiseksi. Kyselyssä pyydetään mielipidettäsi seuraavista osa-alueista:

1. Yritysten verkostoituminen
2. Tapahtumat
3. Brändinäkyvyys

Vastaathan kyselyyn pe 12.6. mennessä. Kiitos tuhannesti :-)

******
Ihanat Putiikit-kaupunkibrändin toimintakonseptin tavoitteena on nostaa kaupunkikeskustojen kiinnostavuutta ja tukea paikallisten kivijalkaliikkeiden yhteismarkkinointia. Ajatuksena on, että Ihanat Putiikit®-kaupunkibrändi yhdistää ketjumarkkinoinnin massavoiman ja paikallisten, pienten toimijoiden omat yksilölliset markkinointi-ideat ja -perinteet. Ihania Putiikit -toiminnassa ovat olleet mukana kivijalassa toimivat, ketjuista riippumattomat yritykset.Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy