Ένα νέο ταξίδι ξεκινάει
Γεια σου,

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σου να μάθεις περισσότερα για την πρόταση που έχω ετοιμάσει και που ισχύει για όλους τους Greek book bloggers & bookstagrammers.

Η βάση της ιδέας μου είναι να δημιουργήσω έναν κατάλογο με τους περισσότερους, αν όχι όλους, καθαρά ενεργούς και με μοναδική θεματολογία την παρουσίαση βιβλίων, Greek Book Bloggers & bookstagrammers. Εκείνων που πραγματικά ενδιαφέρονται να συμβάλουν στην οποιαδήποτε προβολή βιβλίου προκύψει έπειτα από επιθυμία οπουδήποτε Έλληνα συγγραφέα να συνεργαστεί μαζί μας.

Η φύση του παρακάτω ερωτηματολογίου θα βοηθήσει να διαχωρίσω σε υποκατηγορίες τα μέλη αυτά, ανάλογα με την κατηγορία βιβλίου που επιλέγουν να διαβάσουν, το είδος των αναρτήσεων που επιλέγουν για το blog τους κ.α. Ο διαχωρισμός αυτός θα βοηθήσει να υλοποιήσω τα επόμενα βήματα της ιδέας. Σε αυτό το σημείο να τονίσω πως, η ένταξή σου σε αυτή την ομάδα θα ελέγχεται συστηματικά, κάθε φορά που ετοιμάζεται και ολοκληρώνεται μία προβολή για το έργο κάποιου συγγραφέα. Τα κριτήρια είναι το ενδιαφέρον για συμμετοχή και η τυπικότητα όσον αφορά στην προβολή. Όπως ανέφερα παραπάνω, η ομάδα αυτή χρειάζεται μέλη που πραγματικά ενδιαφέρονται να συνδράμουν ώστε κάθε προβολή να είναι επιτυχημένη από κάθε άποψη.

Τα οφέλη:
1. Η προβολή και κατ' επέκταση η αναγνωρισιμότητα του blog ή του προφίλ σου στο κοινό είναι εντελώς δωρεάν. Ακόμα κι αν έχεις κερδίσει με το σπαθί σου το δικό σου κοινό πιστεύω πως είναι ωραίο να προβάλει κάποιος τρίτος τους κόπους σου. Ακόμα περισσότερο όταν γίνεται μέσα από κάποιον "συνάδερφο".

2. Με τη συνεργασία πολλών μελών θα επιτευχθεί καλύτερα η οποιαδήποτε προβολή νέου βιβλίου ζητηθεί από κάποιον συγγραφέα. (Το κομμάτι αυτό πρέπει να πω θα έχει παρακλάδια που σιγά σιγά θα υλοποιούνται)

* Η δράση αυτή βασίζεται, κατά κύριο λόγο, στη προβολή του βιβλίου χρησιμοποιώντας το απαραίτητο υλικό στις αναρτήσεις μας. Το υλικό θα περιλαμβάνει φωτογραφία εξώφυλλου, οπισθόφυλλου του βιβλίου, λίγα λόγια για τον συγγραφέα και μια μίνι συνέντευξη τα οποία θα το λάβεις στο mail που δήλωσες.
** Όσον αφορά την ανάγνωση και κριτική βιβλίου, γνωστοποιώ πως είναι στα πλαίσια αυτής της δράσης. Για να λάβετε σε ηλεκτρονική μορφή το αρχείο του βιβλίου θα πρέπει πρώτα να έχετε κατεβάσει την εφαρμογή kindle της amazon και να καταχωρήσετε το email: fancyowlcreations@gmail.com στις ρυθμίσεις (Manage Your Content and Devices/Personal Document Settings) του λογαριασμού σας. Περισσότερα για αυτή τη διαδικασία θα τα λάβεις με μήνυμα.

3. Πραγματοποίηση ποιο δυνατών με επιτυχία διαγωνισμών. Η κοινοποίηση ενός διαγωνισμού που τρέχεις παράλληλα με την παρουσίαση βιβλίου από τα προφίλ των "συνεργατών" σου θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα από κάθε προηγούμενο διαγωνισμό. Ενημερώνω πως οι διαγωνισμοί αυτοί είναι προαιρετικοί για τους συγγραφείς και θα διοργανώνονται μετά από επιθυμία τους.

4. Μέσα από αυτή την ομάδα, η επικοινωνία θα γίνει ακόμα πιο εύκολη, η οποιαδήποτε ιδέα ή πρόταση θα ακουστεί και ο τρόπος που διαχειριζόμαστε το διαδίκτυο θα αλλάξει.

Θα αναρωτιέσαι ποια είναι η δική μου συμβολή και ίσως το όφελος.
Στους δημόσιους διαγωνισμούς θα είμαι πάντα χορηγός με όποιον τρόπο μπορώ, και μαζί με το δώρο του συγγραφέα θα υπάρχει πάντα ένα Fancy Owl δώρο.
Το προσωπικό μου όφελος είναι η δική σας ειλικρινή υποστήριξη στη δουλειά μου. Μέσω του affiliate program που υπάρχει στο site μου, μέσω διαγωνισμών μεταξύ μας και όποιας άλλης ιδέας που ίσως προκύψει στο μέλλον, η υποστήριξή σου θα είναι τεράστια για μένα.

Θα είμαι απίστευτα ευγνώμων εάν το δεις με θετική ματιά και αποφασίσεις να είσαι ένα ενεργό μέλος στην ομάδα.

Τι λες; Ξεκινάμε;
Email address *
Όνομα *
Your answer
Είσαι... *
Γράψε το link του blog/site σου. (Οι bookstagrammers γράψτε Ν/Α) *
Your answer
Στο blog μου αναρτώ (Οι bookstagrammers γράψτε Ν/Α) *
Σε ποια social media ανεβάζεις; ( Για book-bloggers & bookstagrammers) *
Required
Γράψε το όνομα του προφίλ που χρησιμοποιείς σε κάθε social media ή τα link τους *
Your answer
Στα προφίλ μου αναρτώ...(για bookstagrammers μόνο) *
Κατηγορία βιβλίων της επιλογής σου *
Required
Διοργανώνεις διαγωνισμούς; Εάν ναι, τι όρους και προϋποθέσεις θέτεις; Υπάρχει κάποιος περιορισμός; *
Your answer
Το πρώτο ερωτηματολόγιο τελείωσε. Γνωστοποιώ πως η φόρμα αυτή έχει δημιουργηθεί για προσωπική μου χρήση και μόνο για τους λόγους που προανέφερα και κανένα στοιχείο της δεν θα δοθεί ή χρησιμοποιηθεί από τρίτους. Χρειάζομαι τη συγκατάθεσής σας για να σάς καταχωρήσω στη λίστα *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy