Pietenformulier 2019
Beste (aspirant) Piet,

De voorbereidingen voor de Utrechtse Sinterklaasintocht zijn weer in volle gang. Tientallen vrijwilligers maken er zoals elk jaar een fantastische dag van en 160 Pieten zorgen op zondag 17 november 2019 voor één groot feest.

Ook dit jaar komt Sinterklaas met de boot binnen op de Bemuurde Weerd. Hier wachten duizenden kinderen de Sint en Pieten op. Na de ontvangst bestijgt Sinterklaas zijn paard en gaat er een feestelijke optocht naar het Domplein. De hele middag zorgen de Pieten voor een groot feest en heel veel pepernoten voor alle kinderen.

Wij zouden het geweldig vinden als je ons meehelpt de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Als je je wilt inschrijven als Piet voor de intocht op 17 november, kun je hiervoor bijgaand digitaal formulier invullen en verzenden. We hebben "maar" 160 Pietenpakken, dus zorg dat je je plek op tijd reserveert. Let op: vol = vol!

-Pieten
We hebben alleen maar niet-traditionele Pieten (roetveeg of wellicht anders geschminkt).

- Extra hulp
Ook kunnen we nog extra hulp gebruiken in de periode voor de intocht. Bijvoorbeeld om te flyeren of Pieten te schminken. Ook zijn we op zoek naar handige mensen, die kunnen helpen decorstukken te bouwen. Alle hulp is welkom. Op het inschrijfformulier kun je zien waar we extra hulp bij nodig hebben en kun je aangeven of je mee wilt helpen. Wil je wel helpen, maar geen Piet zijn, mail dan naar pico@intochtutrecht.nl. Of ken je iemand anders die hiermee wil helpen, laat het ons weten!

- Pietendag 2 november
Op zaterdagmiddag 2 november van 13.00 uur tot 15.30 uur is er een kennismakings- en oefendag, mocht je hier niet bij aanwezig kunnen zijn, dan kun je helaas niet mee doen met de intocht.

Je krijgt van ons binnen 2 weken een mail waarin staat of je mee mag doen aan de Intocht 2019. Als je nog vragen hebt, kun je natuurlijk contact met ons opnemen via pico@intochtutrecht.nl.

Hartelijke groet van de Pietencoördinator alias de Pico (Immy, Marijke, Linda & Danique)


http://www.intochtutrecht.nl
Email address *
Voornaam *
Your answer
Tussenvoegsel
Your answer
Achternaam *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Noodnummer (wie we op de dag zelf kunnen bereiken) *
Your answer
Leeftijd tijdens de intocht *
Deelnemen kan vanaf 16 jaar. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan is deelname in overleg met de Pico!
Your answer
Wat is je woonplaats?
We willen graag weten waar je woont, omdat we een idee willen hebben waar onze Pieten vandaan komen.
Your answer
Heb je een fiets in Utrecht?
Voor sommige taken heb je een fiets nodig!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Stichting Stadsontspanning Utrecht.