Magyarrap.hu/ Támogatás igénylő űrlap
1,Ha saját honlapot szeretnél, de nincs pénzed, sem tudásod hozzá akkor itt a lehetőség, hogy megmutasd érsz annyit, hogy mások is higgyenek benned. A támogatás azért támogatás, mert ingyen van azért mert hisszünk benned.
2, Az ürlap kitöltése nem vonja magával azt, hogy automatikusan megkapod a támogatást. Egy komoly bíráláson esel keresztül,  kérlek vedd komolyan, ha valóban szeretnél segítséget.
3, A megadott adatokat, a bírálás után nem őrízzük tovább, illetve a bírálás nem tart 7 naptál tovább. Harmadik félnek nem adjuk át az adatokat, amelyet bizalmasan kezeljük.
4, A támogatás 2 tipusban történik. 1 típus, honlapot kapsz amit a magyarrap.hu oldalon keresztül bárki elérhet. 2. saját domaint kapsz tőlünk 2 évre előre fizetve, amin keresztül elérik a honlapodat. A honlapokat minden esetben díjtalanul készítjük el személyre szabva a kéréseidnek megfelelően. Bármikor visszaléphetsz  a támogatást nem szükséges elfogadnod.
5, A kapacitásunk: 2 havonta 1 főt tudunk támogatni, illetve nincs készre jelentési idő, azaz nem tudunk időpontra támogatni senkit.
6, A honlap amit készítünk minden esetben tudod szerkeszteni könyedén, így nem kell, hogy folyamatosan kapcsolatban légy velünk. Teljesen önállóan képes vagy a portál szerkesztéséhez.
7, További szabályzat részletezését a támogatás oda itélése után felvilágosítunk. Rejtett költségek nincs, semmilyen költség nincs.    
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Polgári neved? *
Művész neved? *
Facebook elérhetőséged? (Menj a profilodra és a linket másold be.) *
Győz meg minket, miért téged emeljünk ki a tömegből? (klippjeid linke(youtube), munkáságod, önéletrajz. ) *
(Nem kötelező) Milyen honlapot szeretnél? (Link is lehet az elképzeléseidről)
A Fent megemlített pontokat elfogadom és hozzájárulok, hogy az adataimat maximum 7 napig megőrizzék.   *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.