Koriksella työuralle! osa II - Alumnien ja nuorten kohtaaminen 22.5. Helsingissä
Finnish Basketball Hall of Fame vastaa koripallon alumnitoiminnasta Suomessa. Ke 22.5. järjestetään Helsingissä korisnuorille seurarajat ylittävä tapahtuma, jossa on infoa opiskeluihin, ulkomaisiin mahdollisuuksiin työhön tai pelaamiseen liittyen, kesätöihin ja moniin eri alumnien osaamisalueisiin liittyen. Jos olet kiinnostunut high-school vuodesta USA:ssa, kannattaa tulla jo vähän nuorempanakin.

Tapahtuma on maksuton ja se on kohdennettu erityisesti "noin" A-juniori-ikäisiin (16-22v) koripalloa harrastaviin nuoriin, mutta ikäraja ei ole ehdoton. Myös kaikki koripalloilun läheiseksi itselleen tuntevat ja auttamishaluiset alumnit ovat tervetulleita mukaan!

Paikka ja aika: Hotelli Arthur (Vuorikatu, Helsinki). Keskiviikona 22.5. kello 17.30-19.

Puhujina mm.:
Dionne Pounds - Kaksoisuran merkitys urheilussa (kuinka yhdistää opiskelu ja koris toimivasti?).
Sauli Silvonen - Koripallo välineenä työuran luomisessa (IBM, Seagulls, Solid Sport).
Visa Koivunen (prof.) - Kuinka yhdistää Aalto yliopistossa koris/opiskelu ja mitä odotetaan yliopistossa työskentelevältä nuorelta urheiljalta?
Anja Suomalainen - Millaiset ovat High School ja yliopisto-mahdollisuudet suomalaispelaajille USA:ssa, entä Eurooppaan koripallotaustalla töihin/opiskelemaan? Reitti lukion kautta yliopistoon USA:ssa!
Henrik Pulkkinen - Mitä A-ikäluokan jälkeen? Millaisia pelimahdollisuuksia on, entä osa-aikaisia/päätoimisia työpaikkoja seuratyössä?
Satu Saarteinen - Kuinka koripallo on antanut työkaluja pärjätä menestyksekkäästi työelämässä.
Jari Raitanen - Mistä töitä nuorelle kesäksi tai koriskaudelle? Keikkatöillä työkokemusta ja rahaa koripallon pelaamisen ohella.


ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVAT KOHDAT TÄYTTÄEN.

Nimesi ja seura *
Your answer
Roolisi tapahtumassa - oletko nuori vai alumni? *
Korisnuori - mikä on ikäsi? Tietoja ei tallenneta myöhemmäksi vaan käytetään tapahtuman suunnittelussa. Alumni kuittaa vastaus viivalla. *
Your answer
Korisnuori - millaista apua toivoisit korisalumneilta koris-, opiskelu- tai työuraasi liittyen, vai johonkin muuhun? Entä korisalumni - miten voit/haluat auttaa? *
Your answer
Yhteystietosi tapahtumasta tiedottamista varten (sähköposti). *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service