#GovernemTJ
Des del L'Espai Torre Jussana, gestionat pel Consell d'Associacions de Barcelona, estem obrint els espais de participació de Torre Jussana a totes les entitats de la ciutat.

Per seguir avançant en aquest procés us convidem a que contesteu el següent formulari.

Moltes gràcies per la vostra participació!

Nom de l'Associació *
Your answer
Com somiem o ens agradaria que fos la nostra participació amb Torre Jussana? *
Your answer
Vine al Tejeredes Lab TJ el 17 i 18 de setembre
Vine i participa en el tejeRedes LAB de Torre Jussana a on aprofundirem en el model de governança de l'Espai Torre Jussana.

Els propers 17 i 18 de setembre de 2018 a Torre Jussana de 11h a 20h (Dinar inclós als que participeu a totes les sessions, sino podeu disposar d'un espai per calentar el vostre dinar)

Serà una trobada amb la comunitat que està al voltant de tejeRedes, que busca generar un espai per experimentar i co-crear pràctiques de gestió col·laborativa, treballant sobre casos reals de col·lectius i / o organitzacions, potenciant el treball en xarxa, l'intercanvi d'experiències i la recerca de connexions entre els participants.

El nostre repte serà dissenyar la governança de Torre Jussana i facilitar el treball entre les associacions de la ciutat.

Cada dia hi hauran tres blocs de treball, dos dels quals seran per la tarda per facilitar la vostra participació. Us convidem a venir a tots i si no marqueu als que pogueu assistir.

Nom i cognoms *
Your answer
Mail *
Your answer
Telèfon de contacte
Your answer
Assistència *
Required
Àpats (El dinar de dilluns i dimarts està inclòs en el cas que us quedeu a totes les sessions. Si no, podeu disposar d'un espai office al vostre servei)
Observacions i/o necessitats especials
Your answer
PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS *
Required
DRET D'IMATGE
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Consell d'Associacions de Barcelona. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms