ΓΝΑ ΚΑΤ -αξιολόγηση δομών ΤΕΠ του νοσοκομείου (για τους εργαζόμενους)
Στο πλαίσιο αξιολόγησης των παρεχόμενων υπηρεσιών του νοσοκομείου, παρακαλούμε να αποτυπώσετε την άποψη σας. Όλα τα μέλη της ομάδας εργασίας είμαστε κοντά σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε.
Είμαστε μια ομάδα εργασίας, διερεύνησης Ικανοποίησης των εργαζομένων όλων των βαθμίδων, που παρέχουν τις υπηρεσίες ή συνεργάζονται με το τμήμα Επειγόντων (ΤΕΠ), του νοσοκομείου. Σκοπός της ομάδας είναι: η αξιολόγηση λειτουργίας των Επειγόντων περιστατικών, των Aπογευματινών ιατρείων, και του Λογιστηρίου, σε σχέση με τα αποτελέσματα που επιτυγχάνει κάθε τμήμα, ως προς τη λειτουργία τους, την ικανοποίηση των εργαζομένων, και των πολιτών, καθώς και η σύνταξη έκθεσης αυτο-αξιολόγησης και έκθεσης μέτρων βελτίωσης της κάθε δομής. Με την ολοκλήρωση του έργου θα συνταχθούν εκθέσεις, όπου θα σταλούν στη Διοίκηση του νοσοκομείου και θα κοινοποιηθούν στην Δ/νση Οργανωτικών Μεταρρυθμίσεων της Γεν. Δ/νσης μεταρρυθμιστικής Πολιτικής και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυκρότησης.
Η ομάδα αυτή αποτελείται από: την Διοικητική Δ/ντρια κα Π. Ανδρούτσου, τον Δ/ντή ΤΕΠ & Β΄ ΜΕΘ κο Ι.Αλαμάνο, την Αν. Προϊσταμένη Παραϊατρικών Εργαστηριών κα Θ. Τσόγκα, την Υπεύθυνη Λογιστηρίου κα Ε. Βαφία, την νοσηλεύτρια Νευροχειρουργικού τμήματος κα Ε. Δανέβα, τον υπάλληλο του τμήματος Πληροφορικής κο Ι. Λαζάρου, την υπεύθυνη της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας κα Στ. Μακρή, την νοσηλεύτρια Αναισθησιολογικού τμήματος κα Ε. Σταματοπούλου. Υπεύθυνη έργου η Προϊσταμένη της Ιατρικής Βιβλιοθήκης κα Ε. Λάππα (απόφαση Διοικητή αρ.πρωτ. ΔΣ 614/13.9.2017) του νοσοκομείου.
Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο και την πολύτιμη συνδρομή σας.
ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Κ.Π.Α (ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ)
ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ
*
Άνδρας
Γυναίκα
ΦΥΛΛΟ
ΙΑΤΡΙΚΟ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ
ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΑ
ΑΛΛΟ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
18-45
46-65
>66
ΑΛΛΟ
ΗΛΙΚΙΑ
Απόφοιτος Λυκείου
Απόφοιτος ΑΕΙ-ΤΕΙ
Κάτοχος Μεταπτυχιακού
Κάτοχος Διδακτορικού
ΑΛΛΟ
ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms