Gratis toegang tot Nori Health
Nori is een chatbot coach voor mensen die leven met Crohn, Colitis of IBS. Met andere woorden: een computergestuurde coach die tegelijkertijd heel veel mensen kan helpen, goed voor de hele community dus.

Maar Nori praat wel persoonlijk met jou over jouw situatie: door middel van regelmatige gesprekken met Nori bespreek je alles in jouw levensstijl dat van invloed is op de hevigheid van je symptomen, zoals je dieet, beweging, stress en nog veel meer. Samen ga je jouw levensstijl optimaliseren voor een betere kwaliteit van leven.

Je krijgt 45 dagen gratis toegang voor ongelimiteerde gesprekken met Nori. Toegang geven we op basis van wanneer je aanmelding binnenkomt. Neem een paar seconden om onderstaande velden in te vullen, en je ontvangt zo snel mogelijk een uitnodiging.

Je ontvangt ook een certificaat van afronding aan het einde van de 45 dagen. Bedankt dat je een onderdeel bent van onze community!

Voor- en achternaam *
Your answer
Persoonlijk e-mailadres *
Your answer
Heb je op dit moment een methode of proces om bij te houden hoe je je voelt, of wat je eet? Bijvoorbeeld een dagboek of app? *
Hoe vaak gebruik je deze methode? *
Wat gebruik je precies? *
Zou je bereid zijn om te betalen voor een service die je helpt om jouw aandoening van dag tot dag te beheersen? *
Hoeveel zou je verwachten dat zo'n service op maandelijkse basis kost? *
Zo'n service zou me het meeste kunnen helpen als ik het gebruik voor... *
Als je gratis toegang krijgt voor 45 dagen met Nori, ga je ermee akkoord dat je het Nori Health team van feedback voorziet over jouw ervaring aan het einde van het programma. Je persoonlijke data wordt uiteraard nooit met anderen gedeeld. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of RoelandPater.nl. Report Abuse - Terms of Service