Inschrijving nieuwsbrief Dievoc
Beste speelster, ouder(s)

Vanaf heden zullen we onze communicatie een stevige boost geven door te werken m.b.v. digitale nieuwsbrieven.
Hiervoor hebben we natuurlijk jullie e-mailadressen nodig om jullie op de hoogte te houden van toekomstige evenementen en belangrijke zaken i.v.m. onze club, Dievoc Diepenbeek.

De e-mailadressen die u hier opgeeft zullen enkel worden gebruikt om een maandelijkse nieuwsbrief rond te zenden van Dievoc Diepenbeek en eventueel andere belangrijke informatie. Deze e-mailadressen zullen enkel door Dievoc Diepenbeek gebruikt worden en behandeld worden volgens ons privacy statement.

In deze nieuwsbrief zal u op de hoogte worden gebracht van aankomende evenementen van de club, alsook andere belangrijke mededelingen. Het mailverkeer zal beperkt worden tot het strikt noodzakelijke.

Indien u niet wenst dat u via e-mail een maandelijkse nieuwsbrief en eventueel andere belangrijke informatie krijgt, dan vragen we u om enkel de naam van de speelster op te geven en dan aan te vinken dat u geen mails wenst te ontvangen.
Je kan ook meerdere e-mailadressen toevoegen, zo kunnen zowel speelsters als ouders op de hoogte gehouden worden.

Indien u wel graag via mail de maandelijkse nieuwsbrief ontvangt en eventueel andere belangrijke informatie, dan vragen we u om alles zorgvuldig in te vullen en op het einde ook aan te vinken dat u akkoord gaat dat Dievoc Diepenbeek mails, gericht aan u, mag verzenden.

Alvast bedankt!


Met sportieve groeten
Dievoc Diepenbeek

Naam van de speelster aangesloten bij Dievoc Diepenbeek (Naam - voornaam) *
Your answer
Dievoc Diepenbeek mag mij e-mails sturen i.v.m. de volleybalclub Dievoc Diepenbeek *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service