Medlemsansökan Föreningen Storasyster
Som medlem i Föreningen Storasyster bidrar du till att vi kan stötta vår målgrupp och utveckla vår verksamhet. Föreningen Storasyster är en ideell förening som är helt beroende av finansiellt stöd från privatpersoner, företag och bidragsgivare. Ett litet bidrag till oss ger stor effekt. Därför gör ditt medlemskap skillnad. Som medlem får du ta del av vårt nyhetsbrev som skickas ut kvartalsvis och har alltid förtur vid evenemang och andra aktiviteter inom verksamheten. Du har även rösträtt vid vårt årsmöte, som är föreningens högsta beslutande organ.

Föreningen Storasyster tillämpar en differentierad medlemsavgift från 50 kr/år och uppåt. Detta innebär att du kan bli medlem för 50 kronor, men du kan själv välja att betala en högre medlemsavgift om du vill stötta vårt arbete med ett högre belopp. Medlemsskapet gäller ett år från den månad du blev medlem.

Du kan betala ditt medlemskap via swish eller bankgiro:

» Swish: Swisha valfri summa (från 50 kr och uppåt) till vårt swishnummer: 1236769251. Märk insättningen med ”Medlem” och ditt namn.

» Bankgiro: Sätt in valfri summa (från 50 kr och uppåt) på bankgiro: 397-4870.
Uppge namn och märk insättningen med: ”Medlem”.

När vi fått in din medlemsavgift skickar vi ett mejl till dig som bekräftar ditt medlemsskap i Föreningen Storasyster. Det kan ta upp till två veckor innan du får bekräftelse på ditt medlemsskap.

De uppgifter du lämnar i nedanstående formulär används enbart till vårt medlemsregister och dina uppgifter kommer inte att spridas utanför Föreningen Storasyster.

Namn
Your answer
Mejladress
Your answer
Bostadsort
Your answer
Födelseår
Your answer
Könsidentitet
Har du varit medlem i Föreningen Storasyster tidigare?
Jag vill betala medlemsavgiften genom:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms