Medlemsansökan Storasyster
Genom att bli medlem i Storasyster tar du ställning mot sexuellt våld och är med oss i kampen för ett jämställt samhälle fritt från sexuellt våld. Som medlem håller vi dig uppdaterad om Storasysters verksamhet och om nyheter inom området sexuellt våld genom våra nyhetsbrev. Som medlem har du alltid förtur vid evenemang och andra aktiviteter inom verksamheten. Du har även rösträtt vid vårt årsmöte, som är föreningens högsta beslutande organ.

Storasyster tillämpar en differentierad medlemsavgift från 50 kr/år och uppåt. Detta innebär att du kan bli medlem för 50 kronor, men du kan själv välja att betala en högre medlemsavgift om du vill stötta vårt arbete med ett högre belopp. Medlemskapet gäller ett kalenderår, 1 januari till 31 december. Från 1:a oktober kan du teckna medlemskap för nästkommande år, och sista kvartalet på innevarande år inräknas då i medlemskapet för nästkommande år. Du får en påminnelse om att förlänga ditt medlemskap i god tid innan årsskiftet.

Du kan betala ditt medlemskap via Swish eller bankgiro:

» Swish: swisha valfri summa (från 50 kr och uppåt) till Swishnummer: 123 455 03 15. Märk insättningen med ”Medlem” och "ditt namn".

» Bankgiro: Sätt in valfri summa (från 50 kr och uppåt) på bankgiro: 397-4870.
Uppge namn och märk insättningen med: ”Medlem”.

När vi fått in din medlemsavgift skickar vi ett mejl till dig som bekräftar ditt medlemsskap i Storasyster. Det tar ca en vecka innan du får bekräftelse på ditt medlemsskap. 

Vi behöver samla in nedan uppgifter om våra medlemmar då vi tar emot flertalet bidrag där bedömningen av Storasysters organisation baseras på uppgifter om vår medlemsbas. Din mejladress samlar vi in för att kunna kommunicera med dig. De uppgifter du lämnar i nedanstående formulär används enbart till vårt medlemsregister och dina enskilda uppgifter kommer inte att spridas utanför Storasyster.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
För- och efternamn *
Summa *
Storasyster tillämpar en differentierad medlemsavgift från 50 kr/år och uppåt. Detta innebär att du kan bli medlem för 50 kronor, men du kan själv välja att betala en högre medlemsavgift om du vill stötta vårt arbete med ett högre belopp.
Jag vill betala medlemsavgiften genom: *
Födelseår *
Könsidentitet *
Vilken kommun bor du i?
Vilket län bor du i? *
Har du varit medlem i Storasyster tidigare? *
Mejladress *
Hur fick du information om att bli medlem i Storasyster? *
Blev du värvad av en av våra volontärer, skriv gärna personens namn nedan. Du kan även skriva om du fått informationen t.ex via vår webbplats, Facebook, Instagram eller vårt nyhetsbrev.
Personuppgifter *
Genom att markera rutan nedan godkänner du att uppgifterna du lämnar här sparas och behandlas av Storasyster under den tid du är medlem i föreningen samt upp till 2 år efter avslutat medlemsskap, i enlighet med GDPR (Dataskyddsförordningen). Detta är för att vi ska kunna administrera vårt medlemssystem samt kunna redovisa medlemsregister till våra bidragsgivare.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy