Medlemsansökan Storasyster
Som medlem i föreningen Storasyster bidrar du till att vi kan stötta vår målgrupp och utveckla vår verksamhet. Storasyster är en ideell förening som är helt beroende av finansiellt stöd från privatpersoner, företag och bidragsgivare. Ett litet bidrag till oss ger stor effekt. Därför gör ditt medlemskap skillnad. Som medlem får du ta del av vårt nyhetsbrev som skickas ut varannan månad och du har alltid förtur vid evenemang och andra aktiviteter inom verksamheten. Du har även rösträtt vid vårt årsmöte, som är föreningens högsta beslutande organ.

Storasyster tillämpar en differentierad medlemsavgift från 50 kr/år och uppåt. Detta innebär att du kan bli medlem för 50 kronor, men du kan själv välja att betala en högre medlemsavgift om du vill stötta vårt arbete med ett högre belopp. Medlemskapet gäller ett kalenderår, 1 januari till 31 december. Från 1:a oktober kan du teckna medlemskap för nästkommande år, och sista kvartalet på innevarande år inräknas då i medlemskapet för nästkommande år. Du får en påminnelse om att förlänga ditt medlemskap i god tid innan årsskiftet.

Du kan betala ditt medlemskap via swish eller bankgiro:

» Swish: Swisha valfri summa (från 50 kr och uppåt) till swishnummer: 900 67 92. Märk insättningen med ”Medlem” och "ditt namn".

» Bankgiro: Sätt in valfri summa (från 50 kr och uppåt) på bankgiro: 900-6792.
Uppge namn och märk insättningen med: ”Medlem”.

När vi fått in din medlemsavgift skickar vi ett mejl till dig som bekräftar ditt medlemsskap i Storasyster. Det kan ta upp till två veckor innan du får bekräftelse på ditt medlemsskap.

Vi behöver samla in nedan uppgifter om våra medlemmar då vi tar emot flertalet bidrag där bedömningen av Storasysters organisation baseras på uppgifter om vår medlemsbas. Din mejladress samlar vi in för att kunna kommunicera med dig. De uppgifter du lämnar i nedanstående formulär används enbart till vårt medlemsregister och dina enskilda uppgifter kommer inte att spridas utanför Storasyster.
Namn
Summa
Storasyster tillämpar en differentierad medlemsavgift från 50 kr/år och uppåt. Detta innebär att du kan bli medlem för 50 kronor, men du kan själv välja att betala en högre medlemsavgift om du vill stötta vårt arbete med ett högre belopp.
Jag vill betala medlemsavgiften genom:
Clear selection
Födelseår
Könsidentitet
Clear selection
Bostadsort
Vilket län bor du i?
Har du varit medlem i Storasyster tidigare?
Clear selection
Mejladress
Personuppgifter *
Genom att markera rutan nedan godkänner du att uppgifterna du lämnar här sparas och behandlas av Storasyster under den tid du är medlem i föreningen samt upp till 2 år efter avslutat medlemsskap, i enlighet med GDPR (Dataskyddsförordningen). Detta är för att vi ska kunna administrera vårt medlemssystem samt kunna redovisa medlemsregister till våra bidragsgivare.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy